u nas pod kociołem stoi wielka przyczepa z bannerem Joanny Fabisiak z KO. Pierwszy raz jakakolwiek partia tam coś ustawiła na stałe, nie podoba mi się to.
Ja w tym roku pierwszy raz mam na kogo głosować w sensie konkretnego kandydata, z czego się niezmiernie cieszę i wszystkim od nas polecam. Osoba niesamowicie mądra, z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem w społecznictwie, do tego od wielu lat związana ze szkolnictwem więc rozumie problemy. No i nie bez znaczenia że wierząca katoliczka (nie niedzielna). Znamy osobiście od lat i takie moje wspomnienie np że będąc już wtedy na wysokim stanowisku w kuratorium oświaty sama zaproponowała mi pomoc w kuchni przed Pierwszą Komunią Święta jednego z moich dzieci, kiedy byłam w wysokiej ciąży, a do tego w dniu Komunii (również z własnej inicjatywy) usługiwała przy podawaniu do stołu.
Nawet jej plakat wyborczy powiesiliśmy, niestety musieliśmy zdjąć bo okazało się że choć nasza posesja to nie mogliśmy w tym miejscu, ale przewiesimy w inne miejsce.
A z jakiej partii? Bo w sumie w parlamentarnych to glownie na partie sie glosuje nie na osobe
Komentarz
serio?