A mi się podoba @Prayboy właśnie chłopaki śpiewają o tym aby dziewczyny nie pchały się do ministrantury. No dobra, sacro polo, kicz totalny, ale ona ma trafiać do młodzieży A nie do mnie, starej gropy.
A mi się podoba @Prayboy właśnie chłopaki śpiewają o tym aby dziewczyny nie pchały się do ministrantury. No dobra, sacro polo, kicz totalny, ale ona ma trafiać do młodzieży A nie do mnie, starej gropy.
A czy trzeba do młodzieży zawsze trafiać z jakimś szajsem? Jak mają być potem wrażliwi na piekno, jak ciągle dostają badziewie, bo dorośli są przekonani, że inaczej nie dotrze?
To pastiz disco polo, zabawa konwencją, Hubert sam o tym mowi w wywiadzie. U moich dzieci w szkole puscili na andrzejkach 'Ona by tak chciala'. Pytam moich dziewczyn: ale calosc puscili, razem z tym "parlando" po refrenie? Tak. Witki mi opadly.
O. Marcin Miller. Uwielbiam gościa, znałam go dosc dobrze hmmm cos ok 24 lata temu,dużo czasu spędzaliśmy razem. Ma duzy dystans do siebie,poczucie humoru. I fajną żonę A disco polo nikt nie słucha a wszyscy znają
Wszyscy wzięli się za wałkowanie muzyki, a tu nie o to chodzi. Mamy sprzeciw, mimo lekkiej formy, chłopaków, wobec wchodzenia dziewcząt na poletko ministrantury. Czegoś takiego jeszcze nie było.
to nie jest utwór na konkurs piosenki wszakże ale w formie żartu protest antyministrankowy. NIe ma co deliberować nad tym jako dziełem muzycznym. Fajny pomysł mieli i śmiesznie go pokazali
Komentarz
Czy reklama dla ministrantów? Czy krytyka ministrantek? Czy coś jeszcze?
Tutaj wywiad z Hubertem Kacperskim(19l) - Ronnim:
Nikt nie slucha? A 98 mln wyswietlen samo sie zrobilo...
Uwielbiam gościa, znałam go dosc dobrze hmmm cos ok 24 lata temu,dużo czasu spędzaliśmy razem.
Ma duzy dystans do siebie,poczucie humoru.
I fajną żonę
A disco polo nikt nie słucha a wszyscy znają
Trafi bez wzgledu na ocene rodzicow.