We współdzieloną ciążę zaszły Donna i Jasmine Francis-Smith. Kobiety pochodzą z Wielkiej Brytanii i łączy je związek małżeński. Partnerki chciały wspólnie dzielić proces ciąży, w związku z czym skorzystały ze zmodyfikowanego procesu in-vitro
Myśle podobnie jak Małgorzata. Ostatnie tragedie: morderstwo rodziców i brata w Ząbkowicach, strzelanina w Ostravie, kombinowanie z invitro i wiele innych strasznych rzeczy. Ludzkość idzie w złym kierunku.
Jest o tym glosno, bo sie udalo. Ciekawe, ile prob nieudanych bylo wczesniej i ofiar w ludziach z nimi zwiazanych... Ale przeciez najwazniejsze jest teraz Swiete Samopoczucie
Myśle podobnie jak Małgorzata. Ostatnie tragedie: morderstwo rodziców i brata w Ząbkowicach, strzelanina w Ostravie, kombinowanie z invitro i wiele innych strasznych rzeczy. Ludzkość idzie w złym kierunku.
Ale co to ma wspolnego jedno z drugim? Przed in vitro nie było morderstw i strzelanin? Co do tematu wątku to bardzo egoistyczne ze strony tych kobiet, dziecko przekazywane z brzucha do brzucha jak zabawka...dla własnych doznań, wspomnień? Straszne
Chodzi mi o to, że ja (podkreślam -ja) mam wrażenie zbyt dużego natłoku strasznych wiadomości. Jedno do drugiego i w mojej głowie tworzy się czasem taki smutny obraz otaczającej rzeczywistości.
@September ja od półtora roku nie mam tv który kochałam . Teraz straszna wiadomość żyje u mnie chwilę jak o niej przeczytam ..a nie tydzień, dwa wałkowana na każdym kanale informacyjnym
Dla "doznań ciazowych" to mogły sobie zrobić dwa invitro. nawet w tym samym czasie To chodzi o wynaturzenie w ich głowach
Imho, glownym problemem w tym przypadku nie jest nawet samo wynaturzenie w glowach tych kobiet (bo rozne wsrod ludzi bywaja), ale raczej przyzwolenie lekarzy na to szalenstwo i uczestniczenie w nim. Pozostaje jeszcze kwestia precedensu i torowania drogi dla kolejnych prob.
Jak już sobie piszemy co nas przeraża to... mnie najbardziej jak sobie wyobrażę, że w jakichś sekretnych laboratoriach krzyżują ludzi ze zwierzętami...
https://natemat.pl/293543,jak-przerwac-niechciana-ciaze-ruszyla-inicjatywa-aborcja-bez-granic Aborcja bez granic Dzięki naszym darczyńcom mamy środki na to, by współfinansować lub finansować przerwanie niechcianej ciąży kobietom, których na to nie stać. I nie chodzi tylko o kupowanie tabletek, ale też np. o opłacenie kobiecie podróży, wyżywienia i noclegu za granicą, jeśli zdecyduje się na zabieg za granicą. To często koszt większy od średniej krajowej.
Komentarz
Robią z ludzkim życiem co chcą...
Co do tematu wątku to bardzo egoistyczne ze strony tych kobiet, dziecko przekazywane z brzucha do brzucha jak zabawka...dla własnych doznań, wspomnień? Straszne
To chodzi o wynaturzenie w ich głowach
Aborcja bez granic
Dzięki naszym darczyńcom mamy środki na to, by współfinansować lub finansować przerwanie niechcianej ciąży kobietom, których na to nie stać. I nie chodzi tylko o kupowanie tabletek, ale też np. o opłacenie kobiecie podróży, wyżywienia i noclegu za granicą, jeśli zdecyduje się na zabieg za granicą. To często koszt większy od średniej krajowej.