To wątek dla zadowolonych .A ja się tylko wtrącę ,że jestem niezadowona z parownicy ręcznej.... Myślałam, że bryza pary wyparuje wszystko , no i się rozczarowałam
A ile ten pojemnik takich kotletow pomiesci? Bo przy wielodzietnej rodzinie to chyba średnio sie sprawdzi, jesli np trzeba na raz wiecej tychże upitrasić?
15 sztuk wielkości większej mandarynki.
Mąż zjadł dwa kotlety do obiadu (nie jada ziemniaków czy tego typu dodatków, tylko mięso i jakieś warzywa typu surówki)
Wiesz, jakby tak patrzeć na sprzęt AGD, zwłaszcza ten drobny, to mało który stricte pod wielodzietnych robiony. Ale i te mniejsze znacznie ułatwia życie
Tutaj, moment i mamy frytki- chrupkie z zew i miękkie w środku.
Ja go mam od dwóch tyg, z czego tydzień byłam na urlopie. Dopiero teraz będę go testować pod wzg różnych dań.
Mąż robił rybę (na tym koszyczku) i mówił, ze wyszła idealna, co trudno było uzyskać na patelni (choć „w rybach” siedział lata) a i mało opłacalny interes grzać cały piekarnik dla kilku kawałków ryby, choć grzaliśmy i dla pojedynczej porcji Z ta frytownica teraz przyrządza się o wiele szybciej
taką mięliśmy i patrząc na przerób to wiele wytrzymała, cena bardzo dobra, jakość też To ciasto to musi być po prostu tłuste, moi robili z mąką orzechową, kokosową, wariacje wszelkie i gofrownica niezawodna
Co się popsuło? Ano nic, kable trochę się odsłoniły bo jak czyściłam to pojechałam za ostro, nikt z moich domowników tego nie naprawił i niestety, nie mam
U mnie po paru latach testowania przeróżnych przepisów i niepowtarzalnym tego wyniku uważam, że to gofrownica (a raczej jej moc) jest ważna. Nie ważne co teraz zmieszam, zawsze są cudowne.
Od wielu lat mam dezal, choć teraz jak patrzę na cenę, to sama się dziwię temu zakupowi
Może sprawdzić moc i kupić coś o porównywalnego a tańszego?
Komentarz
https://www.megamedia.pl/kuchnia-elektryczna-z-plyta-ceramiczna-hotpoint-ariston-ce-6v-p6-%28a%29-u.php )
robila się dość długo.
Z ta frytownica teraz przyrządza się o wiele szybciej
No, chyba, że masz żeliwną, wtedy nagle się okazuje, że ważna jest gofrownica, nie ciasto
To ciasto to musi być po prostu tłuste, moi robili z mąką orzechową, kokosową,
wariacje wszelkie i gofrownica niezawodna
Co się popsuło?
Ano nic, kable trochę się odsłoniły bo jak czyściłam to pojechałam za ostro, nikt z moich domowników tego nie naprawił i niestety, nie mam
Firma ravanson, cena ok 70-80 zł
@Elunia warto???
Taką czerwoną może? Smażyliśmy i ja i mąż i takie nijakie, miękkie wychodzą, niedopieczone jakby albo za suche. Przestałam używać.
No cóż, godny polecenia
A widzisz, może to jest myśl.
2 szklanki mleka
1 lyzka proszku do pieczenia
szczypta soli
1/3 szklanki oleju
2 jajka, zoltka oddzielone od bialek
Rozgrzac gofrownice.