- Lex Tusk, na czasie więc nie muszę tłumaczyć
- Duda najpierw podpisał potem przeczytał i się wycofał (państwo z dykty ?)
- zboże z Ukrainy, ale i inne produkty
- inkluzywne klasy - niewidomi razem z agresywnymi i Ukraińskimi dziećmi, które jako jedyne mogą mieć komórki w klasie.
- zakup szczepionek na 7 dawek dla naszego kraju już po wygaśnięciu epidemii
cdn...
muszę sobie przypomnieć
- KPO
i tu wiele podpunktów
Komentarz
Ależ wytłumacz. Co Ci się nie podoba w powołaniu komisji sejmowej do zbadania powiązań z polityków z Rosją?
A ma to zrobic 9 przypadkowych osób,które nawet wykształcenia ani doświadczenia mieć nie muszą
Paradne
Też się DaddyPig dałeś na to nabrać?
Nie,nie uwierzę.
Ty wiesz dobrze o co chodzi.
Niby jak?
Urzędnik Tomasz L podejrzany o szpiegostwo.
Naczelnik urzędu stanu cywilnego, członek komisji likwidacyjnej wsi.
Agent miodzio.
Tego w tvpis ani w niezależna nie uslyszycie ani nie przeczytacie
A nie możesz tak napisać normalnie - podoba mi się to i to, nie podoba to i to? To dość męczące, kiedy tworzysz jakieś insynuacje sugerowane półsłówkami.
To raczej ja nie rozumiem jak można pokładać nadzieje 9 osobowym składzie przypadkowych ludzi,bez doświadczenia i wykształcenia,bez praktyki .
I jak można traktować poważnie rząd, który nie potrafi uporać się z problemem mając całe rzesze służb,technologii itp za to sądzi,że zrobi to 9 os skład cywili
https://i.pl/komisja-ds-rosyjskich-wplywow-prezydent-andrzej-duda-sklada-nowelizacje-ustawy/ar/c1-17598863
Po drugie to w ogóle nie wiadomo, czy dojdzie do procedowania tej nowej ustawy.
A nawet jeśli dojdzie, to opozycja może zgłaszać poprawki.
Ja nie wiem,co myśmy jako naród złego uczynili że nas takim prezydentem pokarało
Nie wie,co podpisuje . Ma czas,ale po co. Teraz się publicznie przyznaje ,że no biedny misio. Nie widział,co podpisał. A jeszcze paręnaście godzin temu grzmiał (swoją drogą jaki on jest pocieszny ,jak próbuję być taki stanowczy,taki groźny...te minki,te pohukiwania...boszzzz) że przecież wszystko jest ok i jest najgłębiej przekonany o słuszności tej ustawy
Od lat pozwala się ośmieszać i poniżać JKaczyńskiemu a teraz jeszcze się sam ośmiesza przed całym światem
Mąż stanu...stanika chyba
Więc może faktycznie lex Kaczyński a nie lex Tusk
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/przypomnial-nagrania-sprzed-lat-kaczynski-dalby-wiele/mlmvyn5,79cfc278
To jak lis jako adwokat kur z kurnika.
Manipulatorzy...i bezmyślne gęsi.
Taki sam wektor jak chodzenie Tuska pod rękę po molo w Sopocie i mówienie przez Tuska po inwazji na Krym - chcemy dialogu z Rosją taką jaka ona jest?
Weź się nie ośmieszaj.
Jaki fotomontaż.
Przecież to oficjalne wypowiedzi JKaczynkiego.
Zapomniałeś?
To,że. Ci dwaj panowie wtedy cokolwiek knuli jest tak samo prawdopodobne jak to,że zawodnik w trakcie meczu korumpuje sędziego
Dotyczy fotografii nie dźwięku :-)
A jeśli chodzi o wypowiedź to też dano wycinek, czyli montaż czyli manipulacje.
Przedstawiłem całe zdjęcie i całą wypowiedź.
Mądry oceni czy to są postawy prorosyjskie:
Udział w spotkaniu na którym stoi kilkunastu polityków w tym Putin oraz zdanie wyjęte z kontekstu.