Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

witam wszystkich

edytowano września 2009 w Pomagajmy sobie
nazywam się kamila zwracam się do wszystkich którzy byliby wstanie pomuć naszej rodzinie mam pięcioro dzieci dwie córeczki w wieku 11,4 oraz trzech synów w wieku 2,5,7 jeśli miałby ktoś nie potrzebne ubrania obuwie pośćiele firanki zasłony ręczniki itp przyjmniemy każdśą ofiarowanśą pomoc nie jesteśmy oszustami ani nie nadużywamy alkocholu najmłodsza córeczka jest po poważnej operacji wady serca i jest pod stałśą kontroląś kardiologa,, bardzo prośimy o pomoc i z góry dziękujemy i czekamy na odpowiedzi pozdrawiamy.....:bigsmile:

Komentarz

• oto moje gg 6187067 meil kamila2343@wp.pl
  • A skąd jesteś Kamila, mogłabym pomóc przez stowarzyszenie, w którym pracowałam, tylko musiałabyś sama po to przyjechać
  • nasz adres kamila zielinska szczecinnska 20m8 80-392 gdańsk pozdrawiamy wszystkich...:smile::wink:
  • [cite] Anetka:[/cite]A skąd jesteś Kamila, mogłabym pomóc przez stowarzyszenie, w którym pracowałam, tylko musiałabyś sama po to przyjechać
    witam my jesteśmy z gdańska
  • Mieszkasz koło mnie.:bigsmile:
  • tak a ty gdzie mieszkasz
    :bigsmile:
  • Koło "Okrąglaka":bigsmile:
  • Mieszkaliśmy na Beniowskiego to było nasze pierwsze mieszkanko.
    Nasza dwójka dzieci jest ochrzczona w okrąglaku.
    P.
  • a teraz gdzie mieszkacie teraz:bigsmile:
  • a gdzie ten okrąglak:bigsmile:
  • a gdzie okraglak:bigsmile:
  • [cite] kamila2343:[/cite]a teraz gdzie mieszkacie teraz:bigsmile:
    W Rumi
    [cite] kamila2343:[/cite]a gdzie ten okrąglak:bigsmile:
    Przecież to kościół jest oddalony od ciebie jakieś 400metrów.:shocked:
    P.
  • to ładny kawałek a jakie tam są wynajem tanie czy drogie
    :bigsmile:
  • a tak ale ja nie wiedziałam że muwicie o kośćiele:shamed:
  • Wysłałam wiadomość na pocztę:wink:
    Pozdrawiam i dobrej nocki wszystkim...
    K
  • Ja tez byłam chrzczona w tym Kościele, tam miałam Komunię I, Bierzmowanie i teraz znów tu wróciłam.:bigsmile:
  • no to super co nie a co tam u ciebie ile masz pociech:bigsmile:
  • Ja mam czwóreczkę,cała wesoła i rozbrykana. Ale przynajmniej jest wesoło.:bigsmile:
  • no to masz wesoło jak ja a w jakim wieku i ile masz latek jak moge zapytać:bigsmile:
  • witam kaśiu i tomku bardzo a to bardzo was przepraszam że nie zastaliśćie mnie w domu. ale musiałam pilnie wyjsc ..ale co do rzeczy bardzo a to bardzo wam dziękuje wszystko się przydało... i przy okazji zapraszam was na kawke i dobre ciastko.....mam nadzieje że nie odmuwicie ....czekam na kontakt .....proszę o twuj nr bo sprzedałam tel i nie zdążyłam zapisać....pozdrawiam bużka:shamed::cry:
  • witam mam prośbe podasz mi namiary na te stowarzyszenie...pozdrawiam...:bigsmile:
  • witam przepraszam wszystkich znajomych i nie znajomych że nie było mnie tak dużo ale za wiele się działo kochani pozdrawiam wszystkich
  • mam nadzieję że to wiele dobrego się działo 
  • oj pół na pół ale mam nadzieje że wszystko będzie już tylko lepiej
  • to trzymam kciuki że tak powiem żeby było lepiej 
  • dziękuje bardzo ja również życzę wam aby wszystko nam się poukładało i lepiej żyło
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.