Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Ubrania

1246

Komentarz

• Ok i jakbyś mogła na oko wagę, to ważne. :tongue:
  • Irkub nie wiem czy Ty mnie pytałaś. Bo jeżeli tak to przykro mi ale w sierpniu byłam na podkarpaciu i tam chętnie te ciuszki przyjęli.
  • Irkub,chyba jakiś dżołk z tymi firmami,co???Pewnie,że chcę i wjdziemy,tylko nie potrfie powiedzieć kiedy dokładnie.Napewno nie wywalaj kobieto!!!!!
  • @matka-Olka
    też nie wiem, na pewno moja mama im niedawno robiła paczkę, w której były ubranka na 2-3 letnią dziewczynkę i chcieli. Może im się zapotrzebowanie zmienia? Może większe dzieci się rzadziej trafiają, albo dostali akurat dużo.
  • matko olka ok dzięki
  • Agnieszko Barbaro jak uważasz ja ze wszystkiego będę się cieszyć :-)
  • Mój najmłodszy synek wyrósł z zimowej, b.grubej kurtki. Nosił ją jak miał ok.188cm wzrostu. Może ktoś potrzebuje?
  • Pewnie , cena pobrania 33 zł sprawdzałam na zasadzie do 15 kilo i gabaryt B. Chyba że wolisz ekonomiczną paczkę pocztową to 27 zł. z tym że koszty i tak pokrywam ja z pobraniem byłoby lepiej. Jak uważasz. Tylko jak Ty to biedna zatachasz na pocztę?
  • Agnieszko Barbaro - dla tej dużej dziewczynki, to chętnie wezmę ja. Napiszę do Ciebie na priva, dobrze...?
  • Agnieszko chętnie, ceny takie na str. intern. o taksówce rozumiem żartujesz? Adres wyślę zaraz.
  • Już lecę. :bigsmile:
  • Wysłałam daj znać czy doszedł :tongue:
  • A moje cóś doszło...?
  • Wandziu,jesteś kochana a ja Ci jeszcze kwiatków nie wyslałam.Adres naziemny(fajne!!!).W ogóle,ach,już lepiej nie pisze!:shamed::shamed::shamed::shamed:
  • Napisałam. :)
  • E no,ciotka,nie ma już maila!
  • Dziewczyny tak pro po wysyłek to wiem że jest tani kurierchyba 20 zł do 30 kg tylko najpierw trzeba im na konto wpłacić tu kurier
  • [cite] ganna4:[/cite]Mój najmłodszy synek wyrósł z zimowej, b.grubej kurtki. Nosił ją jak miał ok.188cm wzrostu. Może ktoś potrzebuje?

Aż boję się pomyśleć ile teraz ma wzrostu:wink:
  • [cite] Małgorzata32:[/cite]
    [cite] ganna4:[/cite]Mój najmłodszy synek wyrósł z zimowej, b.grubej kurtki. Nosił ją jak miał ok.188cm wzrostu. Może ktoś potrzebuje?

Aż boję się pomyśleć ile teraz ma wzrostu:wink:

no, ten synek najmłodszy :smile:
  • Ja potrzebuję dla dwulatki. Dziewczynki. Bo mi zaczyna z wszystkiego wyrastać a już nie mam od kogo dostać:)
  • Agnieszko Barbaro dziękuję za info. odpisałam :tongue:
  • Teraz synek ma ponad 190, już przestaliśmy mierzyć. Kurtka aktualna
  • Agata, jakie rozmiary (ubrań i butów) nosi Twoja dwulatka?
  • Agnieszko Barbaro mąż już idzie zapłacić kuriera :-)
  • Odrobinko, przyłączam się do pytania o rozmiary Twojej dwulatki...
  • ja też - szczególnie o pas i długość spodni
  • Nosi rozmiarówkę 86-92. Nr butów ma 22-23. W pasie ją zmierzę jak wstanie :) Dziękuję
  • To będę miała, kurtki, buty i inne. Trochę zaraz wyszukam, reszta po 21 (bo jedziemy za chwilę dom oglądać).

Pomyśl, czy znasz może kogoś, kto robi trasę z Niemiec, najlepiej Frankfurt (Mainz, Wiesbaden, Darmstadt i inne miasta okoliczne) lub Heidelberg, ew. Monachium, żeby wziął paczkę (pocztą się nie opłaca wysyłać, bo za zagraniczną wiadomo jak liczą). Ja jeszcze zapytam sąsiada, bo jego rodzice są z Krakowa rodem, więc może będą jechali (np. na Wszystkich Świętych).
  • Dziękuję. Pomyślę, ale chyba nikogo takiego nie znam...
  • Czy kos z tu obecnych ma na zbyciu buty damskie nr 42??? ja nadal chodze w sandalach i troche mi zimno...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.