@matka-Olka
też nie wiem, na pewno moja mama im niedawno robiła paczkę, w której były ubranka na 2-3 letnią dziewczynkę i chcieli. Może im się zapotrzebowanie zmienia? Może większe dzieci się rzadziej trafiają, albo dostali akurat dużo.
Pewnie , cena pobrania 33 zł sprawdzałam na zasadzie do 15 kilo i gabaryt B. Chyba że wolisz ekonomiczną paczkę pocztową to 27 zł. z tym że koszty i tak pokrywam ja z pobraniem byłoby lepiej. Jak uważasz. Tylko jak Ty to biedna zatachasz na pocztę?
Wandziu,jesteś kochana a ja Ci jeszcze kwiatków nie wyslałam.Adres naziemny(fajne!!!).W ogóle,ach,już lepiej nie pisze!:shamed::shamed::shamed::shamed:
To będę miała, kurtki, buty i inne. Trochę zaraz wyszukam, reszta po 21 (bo jedziemy za chwilę dom oglądać).
Pomyśl, czy znasz może kogoś, kto robi trasę z Niemiec, najlepiej Frankfurt (Mainz, Wiesbaden, Darmstadt i inne miasta okoliczne) lub Heidelberg, ew. Monachium, żeby wziął paczkę (pocztą się nie opłaca wysyłać, bo za zagraniczną wiadomo jak liczą). Ja jeszcze zapytam sąsiada, bo jego rodzice są z Krakowa rodem, więc może będą jechali (np. na Wszystkich Świętych).
Komentarz
też nie wiem, na pewno moja mama im niedawno robiła paczkę, w której były ubranka na 2-3 letnią dziewczynkę i chcieli. Może im się zapotrzebowanie zmienia? Może większe dzieci się rzadziej trafiają, albo dostali akurat dużo.
Aż boję się pomyśleć ile teraz ma wzrostu
no, ten synek najmłodszy
Pomyśl, czy znasz może kogoś, kto robi trasę z Niemiec, najlepiej Frankfurt (Mainz, Wiesbaden, Darmstadt i inne miasta okoliczne) lub Heidelberg, ew. Monachium, żeby wziął paczkę (pocztą się nie opłaca wysyłać, bo za zagraniczną wiadomo jak liczą). Ja jeszcze zapytam sąsiada, bo jego rodzice są z Krakowa rodem, więc może będą jechali (np. na Wszystkich Świętych).