Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

egzaminy ED

13»

Komentarz

• dzięki agga :)
  • Dzięki @agga. No logiczny ten zapis - w poniedziałek zadzwonię. Zawsze to stówa w kieszeni. 
    Ja te Twoje ksiązki mam z filozofią dla dzieci, ale jeszcze ich nie ruszyliśmy... Możemy potrzymać do czasu po egzaminach? Wtedy będę i na filozofię miała czas:)

• Ale jak potrzebujesz to oddam juz:)
  • @tebacha - spokojnie - nie spieszy nam się.
  • @agga dzieki, to by sie zgadzalo, bo ja w zeszlym roku mialam PPP w rejonie zamieszkania nieodplatnie dla mojej ówczesnej 5 latki - opinie do zerowki.  wtym roku mam dwie panny do opinii - jedba do zerowki a druga do pierwszej klasy i za pierwszoklasistke bede musoala zaplacic. 
  • @Agnieszka82 to będziesz musiała czy nie będziesz musiała za tą pierwszoklasistkę płacić. agga daje cynk, że nie musimy:) W poniedziałek zadzwonię do swojej poradni. Bo już planowałam prywatnie, ale skoro jest szansa...
  • @Agnieszka82 postanowiłam zgłosić się do PPP w Zielonce, rejon gdzie za 10 dni będziemy mieszkać należy do Zielonki właśnie.

Powiedz, co im mówiłaś gdy zaczęłaś temat ED?

• w sumie to tylko tyle im mowilam ze chodzi o opinie, choc obawialam sie ich reakcji niepotrzebnie bo jakos nie byli zdziwieni. badanie bylo spoko, bylismy u p.elzbiety krol na badaniue, fajna babka, normalna, aczkolwiek o ED pytala czemu na to sie zdecydowalismy.
  • edytowano czerwca 2014
    Pochwalić się muszę, że mamy za sobą pierwsze w życiu gzaminy. Suuuuper było! Dziewczynki tylko niepocieszone, że tak szybko się skończyły egzaminy, bo Panie były takie miłe i córki chciały jeszcze dużo opowiedzieć :D
  • Bardzo ładnie, a do jakiej szkoły jesteście zapisani? Może niektórym sie przydać.
  • Aniela, do Sawickich :) Łatwo poznać.
  • :D

Prawda, jakie to oczywiste?
  • @AnkaAso - a którą klasę zdawały?
  • edytowano czerwca 2014
    A tak obok - ostatnio rozmawiałam z jedną dziewczynką z ed i pytam
    - co tam pani na egzaminie z matmy mówiła?
    - a mówiła coś...zaraz ...jak ona powiedziala... a - Oj ty humanistko! :D
  • Marcelina, AnkaAso
    Tak też się domyślałam, ale chciałam mieć czarno na białym :)
  • A ja ostatnio słyszałam, że maglują konkretnie u Sawickich - i nie mówię, że to źle ;)
  • Niech maglują, nie ma kogo żałować, he, he.
  • U nas jutro maglowanie w jęz. angielskiego.
  • Moje dziewczyny skończyły właśnie 1 i 3 klasę podstawową. 7-latka na widok testu wpadła w histeryczny rechot z komentarzem; Ale to jest za łatwe! Cyborgi wychowuję  :)) Wakacje rozpoczęte, a dziś dziewczyny wywiesiły w pokoju plan dnia do wdrożenia od jutra i tam co chwilę nauka, nauka, nauka  :-SS  =))
  • Tak myślałam, że 1-3 ;)

Ale życzę by pozostały w taki stanie jak najdłużej :)
  • Njastarsza przeczytała wczoraj cały podręcznik do historii do klasy 4, a dziś ukradkiem (bo w niedziele nie ma nauki) przeczytała całą!  książkę z przyrody. Ja chcę choć trochę wakacji!  ~X(
  • Magluja magluja, ale nie w 1-3 i chwała im za to. Potem magluja konkretnie ale w miłej atmosferze, można im wybaczyć. Jeśli ktoś myśli, że u Sawickich nie trzeba się uczyć, ten może się rozczarować.
    Ogromnym plusem jest to, że nauczyciele chcą się dowiedzieć, co dziecko umie, a nie udowodnić, że czegoś nie umie.
    Chyba, że pani od f, ale spuscmy na nią zasłonę milczenia, przynajmniej chwilowo:-)

My też się cieszymy wakacjami, w pełni zasłużonymi. Jak mi któreś książki wyciągnie to utopie w brodziku :-)
  • Dzieci szkolne pani egzaminującej wczoraj z jęz. angielskiego nie zapominają słówek i znają na pamięć wszystkie historyjki z podręcznika. Moje gratulacje dla pani, he, he.
  • Za kilka minut ostatni egzamin i mamy wakacje. Skłamałabym, gdybym napisała, że ten ostatni miesiąc, to luzik i sama przyjemność. Ciężko było.
  • @Skatarzyna - u nas ostatni egzamin dziś po południu. I też będziemy mogli cieszyć się już wakacjami.
  • Pierwsze koty za płoty - MAMY WAKACJE!  
    Choć mam zastrzeżenia co do formy egzaminów (dziś trwały ponad 3 godziny) to z decyzji o ED jestem niezmiennie zadowolona.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.