W porównaniu z innymi latami słaby. Nie do dzielenia się w necie. Nadzieja jednak jest i tego się trzymamy. Za Męża, Dzieci, Rodziców, Przyjacioł i wszystko co tu na Ziemi wdzięcznam. Liczę na lepszy 2019...
Dziękuję Bogu, ze moglismy dozyc w pelnym skladzie następnego roku. To szczęście i blogoslawienstwo. To byl dobry rok, choc trudny w relacjach. Mam nadzieję, ze nastepny będzie lepszy.
Jestem bardzo wdzięczna za Różyczkę i za I Komunię Świętą syna. Poczatek z trudnymi informacjami z czasem wszystko się wyprostowało. Nowy, pod hasłem ostatniej operacji Weroniki, oby Matka Boża miała nas w opiece.
To był dobry rok... Pracowity, intensywny, bogaty w emocje. Oby ten był równie dobry
@Skatarzyna K pieknie mówi, a J już 3 razy był w teatrze, chociaż na początku trochę się bał, nareszcie zna imiona swoich kolegów z klasy i nauczyl się pływać i mówi, mówi, mówi...
Komentarz
świat idzie do przodu.
Następny może się okazać jeszcze gorszy.
Nie do dzielenia się w necie.
Nadzieja jednak jest i tego się trzymamy.
Za Męża, Dzieci, Rodziców, Przyjacioł i wszystko co tu na Ziemi wdzięcznam.
Liczę na lepszy 2019...
Milan I Igor.
Synowie super praca jak I mąż.
Z mieszkaniem do przodu.
A resztę On wie Szef wszystkich szefow.
U nas dobry rok, przede wszystkim dzięki Kingusi
Kilka dobrych, jak i kilka zlych wydarzen mialo miejsce.
A od jutra będzie jeszcze trudniej
najlepszego Wam wszystkim.
@Skatarzyna K pieknie mówi, a J już 3 razy był w teatrze, chociaż na początku trochę się bał, nareszcie zna imiona swoich kolegów z klasy i nauczyl się pływać