Coś mi świta w pamięci, że Ania miała chyba siedmioro. Pierwsze zmarło zaraz po narodzinach a reszta się wychowała. Rilla bohaterka ostatniej części była najmłodsza. Ale czytałam tę serię jeszcze w podstawówce...
Moja niestety nie, dzwonił od razu w poniedziałek. A czeka na mnie zamówiona i wyczekana przed kwarantanną książka. Ciekawe czy nadal jest dla mnie zapisana...
Kecharitomene ks Chmielewskiego Zbierałam się parę tygodni żeby zacząć Początek dobrych przemyśleń Skończyłam czytać wczoraj - idealnie na początek nowenny
Kecharitomene ks Chmielewskiego Zbierałam się parę tygodni żeby zacząć Początek dobrych przemyśleń Skończyłam czytać wczoraj - idealnie na początek nowenny
I jak po lekturze? Ja zaczynałam dwa razy i odłożyłam. Może nie ten czas? Za to znajomą, której pożyczyłem była zachwycona.
Na poprawę humoru polecam głupawą, ale śmieszną komedyjkę "Wyszczekana miłość" Joanny Szarańskiej. A wielbicielom romansów chrześcijańskich proponuję niezawodną jak dla mnie Denise Hunter. Wszystkie jej książki pochłaniam. Nic ambitnego, wiem, ale książka też może być rozrywką, a nie tylko kolejnym życiowym wyzwaniem
Komentarz
Bym musial znac angielski by przebrnac... wiecej niz jedna.
edit: sorry @MonikaN nie pomyślałam, że Ci spojleruje, wykasowałam, mam nadzieję, że nie widziałaś
Danuta Szaflarska Jej czas - Gabriel Michalik
Moja niestety nie, dzwonił od razu w poniedziałek. A czeka na mnie zamówiona i wyczekana przed kwarantanną książka. Ciekawe czy nadal jest dla mnie zapisana...
Dziennik duchowy żony i matki
Zbierałam się parę tygodni żeby zacząć
Początek dobrych przemyśleń
Skończyłam czytać wczoraj - idealnie na początek nowenny
Ja zaczynałam dwa razy i odłożyłam.
Może nie ten czas?
Za to znajomą, której pożyczyłem była zachwycona.
Znam postać, ale nie znam dzienników. Może już czas?
Ja też polecam, choć dawno już czytałam. Piękne.
@Agnicha, ta książka jest świetna. To wspaniałe remedium na dzisiejszy dzieciocentryzm, w dodatku napisana fajnym, dowcipnym jeżykiem.