Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
mi wychodzi że mam się modlić 1 TAjemcą Światła,
Czyli mamy tak:
@piotoru - Odnalezienie Pana Jezusa w Świątyni@gigi - Modlitwa Pana Jezusa w Ogrójcu@kowalka - Biczowanie Pana Jezusa.@Gregorius - Ukoronowanie Cierniem Pana Jezusa (dobrze piszę, @Greg?)@KotekMamrotek@MonikaN@MonikaMa - Zmartwychwstanie Pana Jezusa@Agnieszka&5 i mąż Agnieszki - Wniebowstąpienie Pana Jezusa@Lila - Zesłanie Ducha Świętego Olesia - Wniebowzięcie Najświetszej Maryi Panny@Marcelina - Ukoronowanie Najświętszej Maryi Panny na Królową Nieba i Ziemi@Anka@aneczka81@Ulaa@Ulga Jak u Was?
Czyli mamy tak jeszcze raz:Tajemnice Bolesne@gigi - Modlitwa Pana Jezusa w Ogrójcu@kowalka - Biczowanie Pana Jezusa.@Gregorius - Ukoronowanie Cierniem Pana Jezusa (dobrze piszę, @Greg?)@KotekMamrotek - Droga Krzyżowa Pana Jezusa@MonikaNTajemnice Chwalebne@MonikaMa - Zmartwychwstanie Pana Jezusa@Agnieszka&5 i mąż Agnieszki - Wniebowstąpienie Pana Jezusa@Lila - Zesłanie Ducha Świętego Olesia - Wniebowzięcie Najświetszej Maryi Panny@Marcelina - Ukoronowanie Najświętszej Maryi Panny na Królową Nieba i ZiemiTajemnice Radosne@Anka - Zwiastowanie Najświetszej Maryi Pannie@aneczka81 - Nawiedzenie Świętej Elżbiety@Ulaa - Narodzenie Pana Jezusa@Ulga - Ofiarowanie Pana Jezusa w Świątyni@piotoru - Odnalezienie Pana Jezusa w Świątyni
Czyli mamy tak jeszcze raz:
Tajemnice Bolesne@gigi - Modlitwa Pana Jezusa w Ogrójcu@kowalka - Biczowanie Pana Jezusa.@Gregorius - Ukoronowanie Cierniem Pana Jezusa (dobrze piszę, @Greg?)@KotekMamrotek - Droga Krzyżowa Pana Jezusa@MonikaNTajemnice Chwalebne@MonikaMa - Zmartwychwstanie Pana Jezusa@Agnieszka&5 i mąż Agnieszki - Wniebowstąpienie Pana Jezusa@Lila - Zesłanie Ducha Świętego Olesia - Wniebowzięcie Najświetszej Maryi Panny@Marcelina - Ukoronowanie Najświętszej Maryi Panny na Królową Nieba i ZiemiTajemnice Radosne@Anka - Zwiastowanie Najświetszej Maryi Pannie@aneczka81 - Nawiedzenie Świętej Elżbiety@Ulaa - Narodzenie Pana Jezusa@Ulga - Ofiarowanie Pana Jezusa w Świątyni@piotoru - Odnalezienie Pana Jezusa w Świątyni
Komentarz
No ale ja od razu w grudniu zrobiłam sobie tabelkę i wisi na tablicy korkowej.
Tajemnica II Bolesna - Biczowanie Pana Jezusa
k.
No i nie pamiętam, co mam odmawiać... Zesłanie Ducha Świętego?