wolnowar

ABAB
edytowano lipiec 2014 w Kuchnia
macie doświadczenia? sugestie? rady?
do czego? jak?
dostałam od siostry:)

Komentarz

  • rosołu, mięs - nie mam, ale myślę, że mogłabym polubić :)
  • Szybkowar i parowar to wiem co to jest, a wolnowar?
  • to takie coś, co jest odwrotkiem. zamiast gotować szybciej - gotuje wolniej. nie dodajesz tłuszczu i podobno zdrowiej, bo w niższych temperaturach. 
    nawet mamy przypadkiem, myślałam, że będzie niezłe kiedy będę chodzić na etat do pracy - przygotowujesz przed wyjściem i nastawiasz na 7-9h, a jak wracasz to gotowe. ale jak na razie się nie sprawdziło do tego celu, bo jakoś nie mogę wyczuć: nie da się spróbować, doprawić, sprawdzić czy już dobre. CHętnie przyjmę jakieś patenty. 
    Zrobiliśmy tylko potrawkę z upolowanej przed Wielkanocą w sklepie jagnięciny z winem i warzywkami - pyszna była, mięciutka i aromatyczna. ale w sumie nie wiem czy akurat to dałoby się zepsuć:) 
  • Ja kupilem w Biedronce jak cena spadla do 39 zl.
    M. nastawia glownie miesa. Wychodza pyszne.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.