piekarnik wolnostojący

Chodzi o taki mały, elektryczny piekarniczek.

Macie coś godnego polecenia?

Komentarz

  • Ja mam Silvercresta z Lidla i na jeden mały biszkopt czy inne niewielkie ciasto czy upieczenie szynki czy ryby jest ok. Żaden szał, ale działa przyzwoicie :)
  • O cos takiego mi chodzi.
    Zeby upiec szybkie ciasteczka.
    Zrobic zapiekanki/pizze.
    Upiec rybe/czy kawalek miesa.

    Kurde,byly ostatnio w Lidlu,ale nie qiedzialam czy warto.
  • One są co jakiś czas więc jeszcze kiedyś pewnie trafisz :)
  • Ula
    edytowano wrzesień 2015
    W domu sprawdze - mam taki w rozmiarze nieco wiekszym niz te malutkie - dwie grzałki na górze, dwie na dole, obsługuje nas od kilku lat - 100 % pieczenia w nim sie odbywa - ciasta, miesa, nawet gęś tam wcisnelismy.
    To chyba taki
    http://www.mediaexpert.pl/piekarniki-mini/piekarnik-mpm-kt-h34-t,id-8291
    Jest troche mniejszy niz zwykłe piekarniki i niektore blaszki moga sie nie miescic, ale lepszy niz takie zupełnie male na dwie kanapki :)
    nawet kupilismy kamien i po drobnym jego przycieciu pieczemy w nim pizze :)
  • Któryś raz wchodzę w ten wątek zaciekawiona tytułem
    PIERNIK wolnostojący ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.