Domyślam się, że rzeczywistość codzienna nie zawsze jest taka jednoznacznie pozytywna, ale przyjemnie się czyta wypowiedź dziewczyny, która ma prawidłowo poukładane w głowie. Przy lekturze towarzyszyły mi uczucia podobne, jak ostatnimi czasy przy rozmowach z puerworodnym. Ogólnie - budujące. Choć zapewne dla wielu niewiarygodne
Martwi mnie, że tyle błędów przypuszczamy .Teksty dziewczyn są w całości do korekty gruntownej. Po wielokrotnej korekcie sama zdania nie umiem sklecic.
Ale dziękuję ogromnie. Dużo fajnych dziewczyn się odezwało do nas.
Musze napisać wstęp do artykułu o wspólnotach dla młodzieży, ale na stanie mam dwie dziewczyny poniżej 2 roku życia, a zaraz dołączy trzecia.
Dziewczyny forumowiczów piszą bardzo ładnie i bez błędów. Martyna będzie prowadzić paniom fitness na obozie.
Mąż napisał też dla pieknejdziewczyny kilka projektów. Pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo za krótko istniejemy, ale kto wie.
Szukam wciąż kogoś, kto chciałby o modzie dla dziewczyn pisać. Zerknijcie też proszę na dział Odpowiedzi. Jeśli natraficie na krótki ciekawy film w temacie to dajcie mi znać.
Komentarz
Pozdrowienia dla Z.
Pozdrowienia dla Zosi.
Prawdziwie piękna dziewczyna!
Gratuluję i dziękuję za wspaniałą pracę! Poziom najwyższy!
Ale dziękuję ogromnie. Dużo fajnych dziewczyn się odezwało do nas.
Dziewczyny forumowiczów piszą bardzo ładnie i bez błędów.
Martyna będzie prowadzić paniom fitness na obozie.
Mąż napisał też dla pieknejdziewczyny kilka projektów. Pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo za krótko istniejemy, ale kto wie.
Szukam wciąż kogoś, kto chciałby o modzie dla dziewczyn pisać.
Zerknijcie też proszę na dział Odpowiedzi. Jeśli natraficie na krótki ciekawy film w temacie to dajcie mi znać.
https://gloria.tv/video/ZbTxvDpDNovq2L1RYnpKxWQXR
"Skromność jest sexy"
@Monira, a do Lidii Tkaczyńskiej masz numer? Może ma już coś gotowego "na piśmie", czym by się mogła podzielić.