dynia

1171819202123»

Komentarz

  • @isza, jak najbardziej można! Są dynie wspaniałe na surowo - takie kruche, owocowe, mniam! Wszystkie można jeść na surowo, ale niektóre są takie mączyste w smaku, albo włókniste i te są mniej atrakcyjne. Warto szukać swoich smaków dyniowych. Mi ogromnie smakowała Melonette, Musquee de Provence. Kroiłam je na kawałki i jadłam. Można też dodawać je do surówek, jak marchewkę.



    Podziękowali 2isza AgaMaria
  • @"Ania D."  dziękuję :) 

    Podziękowali 1Ania D.
  • Musquee de Provence  smakuje takim melonem. Pyszna jest na surowo.
    A ja weszłam tutaj, żeby powiedzieć, że jak ktoś ma daleko do Uli to w POLO są hokkaido za 1,5 za kg.
  • @Skatarzyna - umówimy sie jakoś w Warszawie, czy np. podjechałabyś do nas - tylko my jesteśmy praktycznie tylko w soboty i niedziele?

  • Warszawa. Napiszę Ci pw w które dni Krzysztof będzie w robocie i jakoś się umówicie. Ok?
  • Ok :) spadło mi na druga strone i nie zauważyłam odpowiedzi
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.