Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Kogel mogel

edytowano marzec 2010 w Kuchnia
Robicie dla dzieci, czy boicie się salmonelli?

Komentarz

  • Uwielbiam!!!
    Ale dzieciaki nie za bardzo, więc robię tylko dla siebie.
    Tak ze mnie wyrodna matka.:wink:
  • I gdzieś mam salmonellę!:tooth:
  • przecież teraz nie robisz tylko dla siebie:wink:
    Synus też zajada :D:D: D więc tak zupełnie wyrodna nie jesteś


    :wink::wink:
  • Dzieciakom nie dajemy, ale sami zjadamy ;)

    Jak już wszyscy śpią to mąż kręci :cool:
  • Sylwunia!
    Jesteś najlepsza na wyrzuty sumienia!:bigsmile:
    Już zniknęły.
  • Moje dzieci same robią z wiejskich jaj.
  • A my się boimy salmonelli....nasze dzieci miały....najmłodsze chore miało 2 tygodnie....szpital, antybiotyk....
  • Aby salmonelli nie było należy dolać wódki lub spirytusu ...:wink::tongue: i wtedy będzie dla dorosłych ajerkoniak ..noi mleko ,,,trzeba dodać :bigsmile:
  • I mleczko kokosowe.
  • z gorącym piwem dobre na bolące gardło (tylko +18) :bp:
  • Najlepszy, jaki piłam robi moja znajoma w Thermomixie na hmmm... własnej produkcji spirytusiku.:cool:
  • Na nielegalnym alkoholu?

    No wiesz..
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.