Ja choć już się pożegnałam w odpowiednim wątku, to jeszcze nie wyłączyłam kompa. Właśnie jeszcze zerknęłam sobie na dzisiejsze (już!) czytania... I się dopatrzyłam, że dziś przypada Uroczystość Najświętszego Serca Pana Jezusa. Piękny dzień na narodziny!
O 2.20 przyszła na świat Zosia nasza wyczekana!!! Ma 56 cm i waży 3800g.
Można otwierać szampany :bigsmile:
Gratulacje!!!
:fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi:
O matko tak to ja mogę rodzić 10 dzieci :-) Dorotko WIELKIE GRATULACJE :ax::ax::ax: Olesiu cóż za prewspaniała rola dla Ciebie wreszcie :iq::fi::fi:
Zosiu z taką mamą i babcią będziesz miała cudnie aż Tobie zazdroszczę :-) :eg::eg::eg::eg::eg:
Gratuluję Mamie i Tacie Zosi.
Życzę, by Córeńka rosła na pociechę, a Boże błogosławieństwo było nad Wami wszystkimi (również Dziadkami) nieustannie. :bigsmile:
ojej wstaję, otwieram zaspane oczka po ciężkiej nocy a tu taka dobra wiadomość:) Gratulacje i wszystkiego dobrego dla małej Zosi ( Zośki są fajne wiem bo mam), mamy, taty i Olesi:iw::iw::iw:
Mimo, że na wyjeździe, nie mogłam się powstrzymać przed sprawdzaniem czy Dorotka urodziła. Mąż i dzieci się ze mnie nabijają.
No i w końcu jest Zosia!!!
Serdeczne gratulacje, ale się cieszę:bigsmile:
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
Komentarz
++++++
Dorotko pieknego porodu i milego personelu szpitalnego!!!
pomysl ze modla sie za Ciebie nawidzency z roznych punktow globu :iq:
hehehe, na jednym forum widzialam fajnego rodzacego emotikonka, szkodza ze tutaj go nie ma :bm:
można wkleić jako zdjecie
a nie opowiadaj :bigsmile:
rodzimy!!!
http://www.mamapacks.eu/forum/images/smilies/BFing.gif
o to wlasnie ten, senkju!!!!
moze by go dolaczyc na stale do forumowych zasobow???
chyba nie wyda sie nikomu niesmaczny?
:bigsmile:
ale pomysł świetny :bigsmile:
ja tak w sumie to nie wiem, dlaczego na takim forum nie ma ani rodzącej , ani karmiącej emotki
że o tej z zielonymi, ogoniastymi goniącymi żółtą kulkę nie wspomnę:cool:
dlatego prosilabym, jesli mozna, o maila od Katarzyny, jak juz Zoska wylezie :bigsmile:
1 lipca fajna data na porod, wakacyjne dzieciatko!!!
Dorotko ide spac i przed snem westchne w Twojej intencji!!!
Właśnie jeszcze zerknęłam sobie na dzisiejsze (już!) czytania...
I się dopatrzyłam, że dziś przypada Uroczystość Najświętszego Serca Pana Jezusa.
Piękny dzień na narodziny!
Ale teraz to już znikam całkowicie...
Można otwierać szampany :bigsmile:
Gratulacje!!!
:fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi::fi:
Zosiu z taką mamą i babcią będziesz miała cudnie aż Tobie zazdroszczę :-) :eg::eg::eg::eg::eg:
Życzę, by Córeńka rosła na pociechę, a Boże błogosławieństwo było nad Wami wszystkimi (również Dziadkami) nieustannie. :bigsmile:
Dobrego pierwszego dnia lipca!:ab:
No i w końcu jest Zosia!!!
Serdeczne gratulacje, ale się cieszę:bigsmile:
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers: