...mnie rozkłada.
Wczoraj tylko kaszel,dzisiaj mega katar(do pasa),łamanie w kościach,ból głowy,powiększone węzły chłonne.
Nie pomaga makijaż(na wygląd) a mam umówione pojutrze spotkanie w sprawie pracy.
Proszę,napiszcie,jakie domowe sposoby ratują Was podczas przeziębienia.:hy::hy::hy:
Komentarz
sex!!!
A jeśli nie masz ochoty, to mój trik na przeziębienie (lekarz nie wchodzi w grę - nie stać mnie) to Scorbolamid. Dwie pastylki i do łóżka. Po obudzeniu się - powtórka. Zabójcze, ale działa, przynajmniej na mnie.
Chyba, że Ty przy nadziei? I stądto pytanie o domowe metody...
Argi,samotny???W sensie nie Ty,tylko sex.
w takim razie zostały bańki...polecam...tylko musisz leżeć przynajmniej jeden dzień a potem uważać aby ich nie przeziębić...czyli ciepło się ubierać...
No i zdrowiej szybko...
czosnek i inhalacje
a jak bardzo źle 2 polopiryny, gorąca kąpiel, maść kamforowa na plecy i stopy, i do łóżka
ja chyba zacznę pisać prace naukową o nieskuteczności popularnych leków na przeziębienie; tyle tego schodzi chyba tylko dzięki reklamie
MamoMiko - jak tam dzisiaj się czujesz?
pomocy:be:
A Tobie - kasza jaglana i odstawienie cukru powinno szybko katar ograniczyć. Można dołożyć inhalacje z czosnku (porozgniatany czosnek poukładany w całym domu), żeby zapobiegać ewentualnym nadkażeniom bakteryjnym.
nie no chyba, aż tak źle nie jest?
Mąż wracając z pracy kupi imbir, póki co zaraz zacznę imprezę z czosnkiem
Dziękuję:bt:
A może wy podpowiecie co mogę ? Normalnie głowę mi rozwala, mogę wziąć panadol ? Mam 38.7 i ciągle rośnie ..... idę leżeć.