Oddam dwa preparaty na kolk, kolki przeszły a zapas został, a tanie nie były, szkoda wyrzucić.
Delicol - kropelki ułatwiające trawienie laktozy, niektóre dzieci zaczynają ją lepiej trawić dopiero po kilku mies. - nieotwarte opakowanie,
Lefax - sprowadzony z NIemiec, użyty 4 razy, prawie cała butelka, ale niestety już otwarta (2 tyg. temu)
U nas najlepiej się sprawdził Delicol, chyba trafiliśmy w końcu przyczynę kolek u naszych dzieci, niestety dopiero przy trzecim...
Komentarz
Mam marną suszarkę... A z prostownicą nie próbowaliście? Tą akurat mam dość sprawną
Jak skończy Ci się delicol to spróbuj kupić w internecie lub poszukaj po aptekach tańszego.
Na allegro widziałam po 19,00 zł
a w aptece u nas w jednej 46 zł a 500 m dalej 36 zł - warto poszukać:)
Uja jak szukałam w pobliskich "tanich" aptekach to cena wahałała sie od 38 do 49. Na allegro rzeczywiście sporo taniej. Skąd takie różnice? przecież sprzedawca na allegro też nie wystawia aukcji charytatywnie.
Podejrzewam że apteki nabijają ceny bo to jedyny taki lek i nie ma zamiennika, a że rodzic dla płaczącego dziecka zrobi wszystko no to biznes się kręci.