Urodzic razem i naturalnie Chołuj. Czy ma ktoś pożyczyć? Na miesiąc, góra dwa. Chciałam kupić na allegro, i niby kupiłam ale odesłali mi maila z informacją że już jej nie mają i w wydawnictwie tez nie jest dostępna. W księgarniach internetowych brak a wydawnictwie sama przesyłka kosztuje 17 zł+ ksiazka
Oddam za przesyłkę i postaram sie szanować!
Komentarz
Właśnie wyczytałam że znasz Panią Irenę. Może ma jeszcze jakieś książki do sprzedania, i może w miarę szybko wysłać. Zalezy mi żeby mąz zdązył przeczytac, był juz co prawda przy trzech porodach , w tym dwóch domowych, ale chcieibysmy sie jak najlepiej przygotować.
Kiedyś miałam rodzic w domu pani Ireny, ale jak ją znałam prawie na pamięć to sprzedałam. Wiem że ta jest obszerniejsza
Ja mam Ireny Chołuj "Poród w domu". Jak wiele lat temu przeczytałam to kupiłam chyba 10egz. do rozdawania. Nie pamiętam, czy został mi 1 egz. , czy 2. Na pewno mogę pożyczyć, a może oddać. No i chyba mogę przekazać osobiście, chyba, że coś pokręciłam.
Gdybyś chciała to pisz priv.
Edit: HLI oczywiście we Wrzeszczu.
Barbaro, przed każdym z porodów czytałam kilkukrotnie, a ze myślałam ze więcej dzieci mieć już nie będę to przekazałam.
Heh, to P. będzie miał kolejną specjalizację ;-)?
ja byłabym wdzięczna za informację, gdzie w W-wie można kupić tę książkę.
:cl:
Widziałam ją, (tylko było to kilka mcy temu), w przychodni gin ProFamilia na Ursynowie.
Też mam zamiar ją nabyć i mam nadzieję że jeszcze tam mają. Jak nie to napiszę do Ciebie Wando o adres Ireny
Majolijka jak wygooglujesz Pro familia to znajdziesz adres.
dziękuję za wiadomości.
Adres Pro Familii znalazłam bez problemu, jednak to drugi koniec miasta, więc w razie czego napiszę do Wandy