Nie znalazłam wątku o artykułach dla dzieci, więc piszę tutaj. Może ktoś skorzysta. Oferta dla tych, co zakupy szkolne odłożyli na ostatnią chwilę:
Od jutra przez cały weekend w TESCO artykuły szkolne i papiernicze z 50% rabatem przy zakupach powyżej 20 PLN. Oferta nie dotyczy mebli (i chyba plecaków). Powiem, że jeszcze całkiem sporo tych rzeczy było. Miałam dziś kupować, ale wstrzymałam się do jutra
ale na teście nic nie wyszło, a na lekarza ( mojego ) muszę poczekać bo na jakimś wyjeździe, nie chcę iść do innego, choć bardzo mnie niepokoi, ze @ nie ma tyle i ciązy też - przynajmniej z testu tak wynika
choinka no, zadnych testów nie było i u nas a specjalnie zawitałam w robaku chociaż, może to i lepiej, jak popatrzyłam kto przy kasach siedzi: same znajome kobitki... Za chwilę pół miasta by wiedziało, że pani magister testy kupiła :-))
testy ciążowe na allegro mają tanie. Czy dobre nie wiem bo mi zawsze wychodziły negatywne. Kupowałam gdy mój organizm pod koniec karmienia wariował i nie wiedziałam co mam myśleć
Komentarz
http://www.wielodzietni.org/discussion/9087/taniej-artykuly-dla-dzieci-i-nie-tylko/p1
Jak chcesz, to przenieś tam swój wpis, tu wykropkuj, a wtedy usunę ten wątek.
ale możesz też zostawić i zobaczyć, jak się będzie rozwijał.
widać cały zapas poszedł na Warszawę :P
a specjalnie zawitałam w robaku
chociaż, może to i lepiej, jak popatrzyłam kto przy kasach siedzi: same znajome kobitki... Za chwilę pół miasta by wiedziało, że pani magister testy kupiła :-))