jak w temacie... tata nam wzial do naprawy i wsiaklo... a juz nie robia... mile widziane takze inne czesci tego modelu - szczegolnie jakby ktos podwozie w dobrym stanie mial albo sprezyny... dzidzia coraz blizej a wozek niekompletny...
podbije choc juz ze slaba nadzieja... przyjdzie nam na allegro chiba cus kupic... moze taki sam to juz czesci zamienne miec bedziemy a moze ktos ma w piwnic-*y jedak takie kolko czy podwozie?
@Mafia, delti jest to polski producent- teraz przemianowany na navigton, ja myślę ze najsensowniej byłoby napisać do serwisu producenta - powinni pomóc. Jak mi się część do roana ( inny producent, ale też duży polski) zepsuła , to przysłali nieodpłatnie. Twoje koło jest trochę większe, wiec może coś kosztować ,ale nie musi.
dzwonilam do nich- nie produkuja i nie ma szans... tylko sprezyny moga sprzedac.. troche mi szkoda bo wozek w nienajgorszym stanie... gondola w idealnym a nie przewidywalismy kupna wozka... teraz sie zastanawiam czy jak i tak kupowac to nie jedo bartatina alu na pasach...buja sie ladnie moze ktos chce sprzedac tanio
Komentarz