Z przyjemnością wspominam czasy licem kiedy na przedmiocie zawodowym z reklamy profesorka powtarzała często i do znudzenia "reklama dzwignią handlu ".Wtedy te słowa miały całkowity sens .Obecnie jest odwrotnie .Wystarczy odwrócić wiadomość do góry nogami by odczytać treść i jeszcze właściwie zinterpretować .Czysta matematyka ...nie bez kozery ''królowa nauk "
nu, ten PSL jest zastanawiający... Jak na tak dyskryminowaną partię od lat zaskakująco dobrze sobie radzi chyba jego wyborcy nie oglądają tych pouczających programów.
ale dlaczego nie jest zapraszany, może nie jest wystarczająco "okrągłostołowy" ?
Obejrzałabym, ale stają mi kością w gardle. Lisa nie trawię za postawę "wszystko wiem najlepiej i tak mi nie podskoczysz", a Olejnik za ustawianie chłopów, przerywanie i nie słuchanie oponentów (ma swoja wizję zakończenia programu i do tego dąży), no nie da się tego słuchać.
Lubiłam oglądać program Pospieszalskiego, ale też wkurzało mnie, że się "zacina" na wizji, ciągłe eeeee. Nie wypada to najlepiej w wizerunku, pomimo ciekawych treści. P. dla odmiany od Olejniczak nie umiał czasami zapanować nad dyskusją.
Komentarz
odwrotnie .Wystarczy odwrócić wiadomość do góry nogami by odczytać treść i jeszcze właściwie zinterpretować .Czysta matematyka ...nie bez kozery ''królowa nauk "
może nie jest wystarczająco "okrągłostołowy" ?