Potrzebuję nocleg dla naszej rodziny (7 osób w tym 10 miesięczniak) z 8 na 9 kwietnia czyli z poniedziałku na wtorek, a jakby dało radę jeszcze z niedzieli na poniedziałek to byłoby cudownie! Może ktoś ma kawałek wolnej podłogi? Warunki spartańskie mile widziane, postaramy się cichutko zachowywać. W niedzielę mamy uroczystość rodzinną a we wtorek egzamin, za daleko mamy do Poznania by wracać do domu i jeszcze ostatnie jazdy mam wykupione...
Komentarz
Ziwa,
Jestem z Poznania i z chęcią bym Was przygarnęła,ale nie zmieścimy się...
Może chociaż spotkać się byśmy mogły?
@Ziwa, nas jest troje (ja, @Patia i 3-miesięczny Tymcio), ale wolne są dwa pokoje, w tym jeden bardzo duży. Niestety na pewno nie mamy tyle pościeli ani karimatek.
@Ziwa: myślę, że i u nas mogłoby się znaleźć miejsce, komfortu nie ma, ale dwie ikeowe kanapy i kawałek podłogi.
P.S. mój wpis może wywołać zdziwienie, bo pewnie nikt mnie tu nie pamięta (nie zna) - pojawiłam się na forum gdy Małgorzata32 z rodzinką mieli wypadek, jako znajomi chcieliśmy się przyłączyć do modlitwy
napisałam o domu w kontekście tego, że szkoda, że nas tam nie ma, bo byśmy też mogli przenocować - miejsca dosyć...
">
mam nadzieję, że nie poczytacie mi tego za niegrzeczność
">