Bardzo wszystkim dziękujemy za modlitwę w tym trudnym czasie. Chciałam podziękować zwłaszcza forumowiczom, którzy dzielili się na forum swoimi podobnymi doświadczeniami; pomogło nam to zaakceptowaź fakt, przed którym stanęliśmy i nie czuć porażającej bezradności. Miałam siłę znieść własną samotność, modlić się za ludzi okazujących niechęć, a nawet wrogość, zadbać o godny pochówek naszego synka Józefka.
Aniu Józef został zapisany w wątku urodzinowym. Dołączył do tak wielu dzieci forumowych, które cieszą nasze oczy i tych, które tylko możemy wspominać. Niech Bóg ociera Twoje łzy. Macie teraz orędownika przed tronem Ojca!
Komentarz
Hormon spadł..
nie ma wątpliwości. :-(
+++
o siły na przejście tego trudnego czasu
Bardzo wszystkim dziękujemy za modlitwę w tym trudnym czasie. Chciałam podziękować zwłaszcza forumowiczom, którzy dzielili się na forum swoimi podobnymi doświadczeniami; pomogło nam to zaakceptowaź fakt, przed którym stanęliśmy i nie czuć porażającej bezradności. Miałam siłę znieść własną samotność, modlić się za ludzi okazujących niechęć, a nawet wrogość, zadbać o godny pochówek naszego synka Józefka.
I bardzo proszę Admina o umieszczenie Józefa w urodzinach naszych dzieci pod datą 2 maja.
To uczucie nie do opisania, na granicy wdzięcznosci, ulgi i radości, gdy biorę do ręki akt urodzenia mojego 6 dziecka.
++++
Aniu,tak strasznie mi przykro...
Niech Bóg ociera Twoje łzy.
Macie teraz orędownika przed tronem Ojca!
+++
Wciąż potrzeba dużo modlitwy, bo kudłaty uderza...
W piątek pochówek maleńkiego Józia.
Z naszej strony zawsze +