Będziemy w posiadaniu koszulek, za które we Francji wlepiają mandat - mama, tata, dzieci (znana sprawa). Gdyby ktoś z Was byłby chętny, dajcie znać - zobaczymy co się da zrobić (i za ile). k.
Jasne, można zrobić ( już wymyśliłam, kto z rodziny zrobi ), ale nam chodziło o to, żeby mieć te (lub takie jak) "francuskie" - celem budzenia co poniektórych znajomych. k.
Twórcy chyba nie mieliby nic przeciwko, żeby po każdej stronie wrzucić jeszcze po parze dzieci, a hasło też dobre. Ja się piszę.
Swoją drogą, brakuje mi takich inicjatyw klapowych. Żeby poza koszulkami były też wpinki, jak to robi BMS. Wszyscy te koszulki, a to do marynarki niezbyt jakoś wygląda...
Komentarz
Gdyby ktoś z Was byłby chętny, dajcie znać - zobaczymy co się da zrobić (i za ile).
k.
Myśleliśmy też o dotarciu do producentów i uzyskaniu zgody na wykorzystanie projektu, a potem druk u nas.
k
Myślę, że na własny użytek można taki wzór zrobić samemu.
k.
Swoją drogą, brakuje mi takich inicjatyw klapowych. Żeby poza koszulkami były też wpinki, jak to robi BMS. Wszyscy te koszulki, a to do marynarki niezbyt jakoś wygląda...
Ktoś inny wcześniej zrobi?
k.
fajno!
k
http://www.agnusdei.eu/cms.php?id_cms=11