Kawalek kabla czy gadzet komputerowy, jakis alkohol itp. Na pewno NIE ciuchy, czy kosmetyki. Moze byc bilet na koncert jakis, albo "bilet" na wieczor w ulubionej knajpce (z zona albo kumplami).
A dla mojego Taty trochę problem jest, bo książek i papierzysk ma już pod sufit. Tudzież gadżetów elektronicznych pełno. Ubrania kupuje mu małżonka, więc naprawdę nie jest łatwo kupić Tacie coś, co wiadomo, że zrobi mu frajdę.
Podaruję mu moją własną książkę z dedykacją, ale pełny nakład, to tak czuję gdzieś za miesiąc, półtora, więc na Dzień Ojca nie zdążę.
Komentarz
Z tym, że ja szukam natchnienia na niespodziankę, którą zrobimy dla M. z dziećmi.
Mnie właśnie przyszły do głowy gofry, które dzieci przygotują (pod moim nadzorem), udekorują i podadzą.
Zawsze też laurki robimy.
A dla mojego Taty trochę problem jest, bo książek i papierzysk ma już pod sufit. Tudzież gadżetów elektronicznych pełno. Ubrania kupuje mu małżonka, więc naprawdę nie jest łatwo kupić Tacie coś, co wiadomo, że zrobi mu frajdę.
Podaruję mu moją własną książkę z dedykacją, ale pełny nakład, to tak czuję gdzieś za miesiąc, półtora, więc na Dzień Ojca nie zdążę.
)