Używam szamponu altera bambus, papaya, a odżywkę aussie, która nakłada sie na 3 min, potem spłukuje. Włosy po tym zestawie ładnie mi się układają, sa błyszczące.
Używam szamponu altera bambus, papaya, a odżywkę aussie, która nakłada sie na 3 min, potem spłukuje. Włosy po tym zestawie ładnie mi się układają, sa błyszczące.
@Malgorzata- jakbym siebie słyszała:) od lat próbuję znaleźć produkt, po którym loki będą lokami, chetnie poczytam ten wątek, może któraś jest na dobrej drodze
Jak mam długie to wyglądają beznadziejnie więc obcinały na wysokość uszu. Najczęściej prostuje bo kreconych mam dość. Ale jak chce czasem wyjść w kreconych to działania rozpoczynam juz od innego splukania pod prysznicem- głową w dół, lekko przeczesuja palcami w trakcie. Nigdy nie rozczesuje kreconych mokrych bo wyjdzie szopa. Potem nakładam odzywke pantene na kręcone i susze głową w dół z dyfuzorem.
Ja tez obcięłam(nie na 3mm),ale chyba pora iśc do fryzjera,bo odrastają i znowu sie kręcą. Wiecie ,jak wygląda trwała na krótkie włosy... Tylko,ze ja nie mam trwałej.
Komentarz
8->
ja mam proste włosy, ale koleżanka i szwagierka mają kręcone i właśnie takiej końcówki używają
Prostuje
Tak z grubsza
jak chce zeby były krecone to sa.
A jak każe im być prostymi tez się słuchają
A najbardziej lubie właśnie takie lekko pofalowane.
Moje dzieci też mają cały pakiet-od prostych drucików aż do spężynek:)
Wiecie ,jak wygląda trwała na krótkie włosy...
Tylko,ze ja nie mam trwałej.