Tak my też mamy tyle ze nie granda (1999) i właśnie nam się elektryka coraz mocniej sypie. Raz dziła a raz nie... i to rózne rzeczy się dzieją ...Poszukaj na tym forum. http://www.tajemnicevoyagerow.inten.pl/index.php. wydaje mi się ze tam mają wszystko. Niestety aby się zarejestrować trzeba opłacić opłatę roczną ( bodajże 10 zł za serwer i utrzymanie). Wazne do końca roku
Jeżeli mogę Ci radzić, to znajdźcie speca od Voyagerów i więcej nie eksperymentujcie. Ten samochód jest wybitnie nieprzyjazny wobec osób, które nie znają jego sekretów.
A Voyagery nie mogą być 8-osobowe? W drugim rzędzie kanapa nie bywa?
Fabrycznie w drugim rzędzie są 2 jedno-osobowe fotele ..... można tan zainstalować kanapę - ale musiałabyś nabyć ją od innego Voyagera operacja wyjęcia foteli z II rzędu i zapięcie tam kanapy to 5 minut
Obawiam się też, że przechodzenie przez tą kanapę do trzeciego rzędu byłoby mało wygodne. Jeżeli np. Multivan ma trzy rzędy po trzy miejsca, to w drugim skrajny fotel oddzielnie się składa, aby zrobić przejście. A tak co - składać całą kanapę?
Fabrycznie w drugim rzędzie są 2 jedno-osobowe fotele ..... można tan zainstalować kanapę - ale musiałabyś nabyć ją od innego Voyagera operacja wyjęcia foteli z II rzędu i zapięcie tam kanapy to 5 minut
Obawiam się, że wersji 8 osobowej nie zarejestrują w Polsce. Wydaje mi się, ze Voytek ma homologację tylko na 7 osób ...
kto mówi o rejestrowaniu ??? można po prostu wstawić sobie kanapę w miejsce fotelów cichaczem wiadomo - nie jest to super wygodne przechodzenie do 3-go rzędu, ale na 8 osób jest problem może mógłby się pojawić w przypadku kotroli na drodze i trafieniem na bardzo służbowego stróża porządku ....
Obawiam się, że wersji 8 osobowej nie zarejestrują w Polsce. Wydaje mi się, ze Voytek ma homologację tylko na 7 osób ...
u nas znajomi mają 2 kanapy 3 os i mają homologację na 8 os
Komentarz
http://www.tajemnicevoyagerow.inten.pl/index.php.
wydaje mi się ze tam mają wszystko. Niestety aby się zarejestrować trzeba opłacić opłatę roczną ( bodajże 10 zł za serwer i utrzymanie). Wazne do końca roku
To pisałem ja, użytkownik tej marki od 6 lat.
operacja wyjęcia foteli z II rzędu i zapięcie tam kanapy to 5 minut
Natomiast (być może nieprecyzyjnie powiedziałem wczoraj Żonie) mi chodzi o schemat elektryczny Voytka a nie przekaźnika
można po prostu wstawić sobie kanapę w miejsce fotelów cichaczem
wiadomo - nie jest to super wygodne przechodzenie do 3-go rzędu, ale na 8 osób jest
problem może mógłby się pojawić w przypadku kotroli na drodze i trafieniem na bardzo służbowego stróża porządku ....
Np. jutro moglibyście?
A, i czy to automat czy manual?