Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Moja młodsza siostra w tym roku zaczyna studia, zajęcia bedzie miała w Collegium Novum. Miała zaklepaną stancję niby u znajomych, ale już wychodzą jakieś dziwne klimaty. Chciałabym, żeby się tam nie wprowadzała, tylko znalazła coś, gdzie układ będzie jasny a ludzie normalni... Tylko żeby nie musiała korzystać z tej niepewnej stancji Żabcia ma 10dni na znalezienie alternatywy:D Tyle jest mi wiadomo.
Macie namiary na jakieś mieszkanie studenckie, gdzie gospodarują porządne dziewczątka, które w wolnym czasie uczą się haftu i czytają Bartynowskiego?
:P
A tak na poważnie, jeśli cokolwiek Wam przyjdzie do główy, proszę o wpisywanie się do wątku.
Komentarz
http://w-antrejce.blogspot.com/
Wyspiańskiego dokładnie.
Gregoriusie cudny masz awatar :P
Ośrodek dla Opusowców .... ale musiałabym chyba ze trzy pompejańskie odmówić żeby ją zachęcić :DDD
Niestety moja młodsza siostra nie ma za sobą zadnej formacji ani religijnej ani harcerskiej, choc trochę, jak jej siostra w tym wieku...
Cóż...
:P
Że zgrabną pupą pochwalić się próbuje.
Może byc?
No właśnie, późno, bo już niby było załatwione, eh...tak jak moi rodzice kiedyś załatwiali mi akademik...i wylądaowałam w mieszkaniu studenckim w towarzystwie zdecydowanie męskim. Towarzystwo kulturalne było, całe szczęście, ale...no właśnie "ale"
Wersja plan B, jest taka, że będzie mieszkać jednak w tym mieszkaniu które nagrali jej moi rodzice, z jakaś dziewczyną w pokoju i chłopakiem za ścianą, i niejasnym układem finansowym. Też pewnie jakoś przeżyje.
Ale jeślibyście mieli jakiś namiar na studentki podrzućcie.
"kursy gotowania i doskonalenia sztuki prowadzenia i zarządzania domem dla kobiet"
Fajna ta Antrejka:) Chętnie bym się dokształciła z zarządzania domem, i "zarządzania dziećmi" przede wszystkim. Bardziej mi to teraz przydatne niż moje wykształcenie...
....