O łaskę sakramentu małżeństwa, nasze nawrócenie i powrót do Kościoła, oraz o szczęśliwe rozwiązanie i łaskę Chrztu Św dla naszej Najmłodszej. Bóg zapłać!
Po kilkudniowej przerwie w dostępie do forum akurat tu trafiam To znak
Mam intencję...Jak dowiedziałam się o tej ciąży - byłam akurat w Częstochowie...I wtedy prosiłam Matkę Bożą żeby pomogła mi się z tym pogodzić, dała miłość do tego dziecka które noszę...i pozostałych .. i chroniła moją rodzinę...Myślę że dobrze byłoby się Jej przypomnieć Więc proszę-zanieś na Jasną Górę powyższą prośbę..
za mojego męża-o łaskę wiary i uzdrowienie duszy. za dzieci-o zdrowie i wzrastanie w dobrym kierunku. za mnie-o cierpliwość i spokój duszy. za moich rodziców-o zdrowie i siły. za moją siostrę-o dar macierzyństwa. Bóg zapłać
Upnę, bo dziś o 20.30 zamykam Internet i idę spać. Jutro czeka mnie pobudka o 4 rano, bo nie mam transportu i na miejsce zbiórki idę na piechotę (tylko 5 km).
Zadanie wykonane. Zawiozłam wasze intencje Trudne to było dla mne takie całonocne czuwanie, przysypiałam z lekka. Jednak cieszę się z tego wyjazdu. Siedziałam bardzo blisko kaplcy obrazu i co raz oddawałam Was Matce.
Komentarz
za nasze małżeństwo
dzięki mamobabciu!
Bóg Ci zapłać!
O Opiekę Bożą dla nas i byśmy kroczyli Jego Drogą w tych wszystkich przedsięwzięciach pracowych, domkowych, medycznych itd.
Dzięki Mamobabciu +
O czule wtulenie sie w Matke w intencji wiadomej