chętnie ach chętnie, ale ja w objeździe klientów jestem, z rana kilku w okolicach Bielawy i Ząbkowic śl, potem dotknięcie Wrocka, potem jeszcze klienci w okolicach Kalisza i Sieradza, aby jeszcze przed północą do wawy wrócić, uff ...
a wiecie co? Tam, gdzie kiedys byla cafe inspiracje, teraz jest taki fajny klubik, kurka...nazwa mi umknela.. cos z czekolada w nazwie chyba. Fajowo teraz jest! Pyszne ciasta, fajny tor przeszkod dla dzieci, cos jak ten w Magnolii..no w tym, kurka wodna... Jakas skleroza mnie dzisiaj dopadla W kazdym razie fajne miejsce na spotkania
Lila, byłam, sprawdziłam, ciasto na wynos dostałam gratis (o rety rety, jakie pyszne...), K. za bety musiałam wyciagac, bo do domu nie chciał wracac. Teraz ciagle sie pyta kiedy pojdziemy znowu.
Lila ja tym razem nie dotre sama,ale moze kiedys potrzebowalam transportu dla waznej paczki i tak sobie pomyslalam, ze moze ktos wpomoze i udalo sie Adalbert zglosil sie na ochotnika i dzieki temu i ja i rusalka bedziemy mogly Go poznac a i paczka przy okazji bezpiecznie przejedzie. Jak dobrze jest Was tu miec! (pisze z tel-ciezko idzie wiec koncze )
Komentarz
czytaj priv
czytaj priv