łuk dla dziecka, tzn konkretnie dla Maćka, ośmiolatka kupić chcę żeby mógł polować na smoki! od jakiegoś miesiąca wszędzie chodzi z najprostszym, z leszczyny i sznurka, strzela (dość celnie) bambusowymi kijkami, obiecałam mu "prawdziwy", ale nie koniecznie chciałabym się mocno wykosztować, ot, trwalsza zabawka niż jednorazówka - ktoś coś poleci?
Nie doradze konkretnego modelu, ale sadze, ze lepiej drewniany luk kupic. te plastykowe czesto badziewne sa - mielismy ich na peczki, szybko sie lamaly.
Szukam ODKURZACZA Chcialabym zeby dobrze ciagnal i wjezdzal pod kanape czyli dosc niska szczotke mial ale to nie az tak bardzo koniecznie. Chetnie cichy.
Komentarz
taki ? - http://www.novamed.pl/inhalator-nebulizator-tlokowy-philips-respironics-medel-family-soft-touch
Taki co by przyprawy, ziarna zmielił??
Właśnie ja ostatnio kupiłam coś Clatronica i szybciej się zepsuło, niż zdążyłam się nacieszyć Ale może miałam pecha...
żeby mógł polować na smoki! od jakiegoś miesiąca wszędzie chodzi z najprostszym, z leszczyny i sznurka, strzela (dość celnie) bambusowymi kijkami, obiecałam mu "prawdziwy", ale nie koniecznie chciałabym się mocno wykosztować, ot, trwalsza zabawka niż jednorazówka - ktoś coś poleci?
Chcialabym zeby dobrze ciagnal i wjezdzal pod kanape czyli dosc niska szczotke mial ale to nie az tak bardzo koniecznie.
Chetnie cichy.