Czy Koleżeństwo może poradzić, który - i czy w ogóle któryś się rozkłada maksymalnie do pozycji leżącej, takiej mniej więcej, jak te gondolki od urodzenia?
Właśnie zamówiłam wstępnie ten priori, bo też mi się tak wydawał - ale potem pomyślałam, żeby skonsultować z forum. My dużo jeździmy, a mój ośmiomiesięczniak się nie mieści w swoją pierwotną gondolkę
Fajnie Wyżalę się, że mi córka 21mcy wyrosła z maxi-cosi cabrio fix... tak niemowlęcego! Głowa dopiero teraz doszła jej do krawędzi. No i żeby wozić ją w drugim aucie chyba znowu muszę coś kupić... może właśnie 9-18kg. W podstawowym aucie mamy BeSafe IZI Comfort Isofix... genialny, stabilny, rozkłada się do spania w miarę ok (3 pozycje), ale cena za wysoka, żeby dublować... a waga za duża by przekładać
Jest lekki - oczywiście jak na foteliki. Da się go przekładać. Zadowolona jestem. Pasem 3-punktowym się montuje.
Ta frotka stówę kosztuje, ale zdecydowanie warto. U mnie zawsze dziecko się poci - a frotka gruba, łatwo się zdejmuje (do prania). Może zimą najmniej konieczna, ale zawsze dla głowy milej jej dotykać.
Komentarz
Chicco wręcz przeciwnie wiec nie polecam.
W podstawowym aucie mamy BeSafe IZI Comfort Isofix... genialny, stabilny, rozkłada się do spania w miarę ok (3 pozycje), ale cena za wysoka, żeby dublować... a waga za duża by przekładać
A w miarę lekki i łatwo demontowalny?
Frotka się przydaje?