dodałam trochę ubrań na stronie z ogłoszeniami ...są to rzeczy damskie, dziecięce, nowe i używane i takie , które dostałam na "może komuś dasz" więc zamieszczam na stronie
@Quintana - a założyłam Ci już konto? Jeśli tak, to zalogować się prosto, jeśli nie masz jeszcze konta, to napisz do mnie priw z e-mailem i najbliższym Ci większym miastem, to Ci założę konto.
@agnieszkamama jeśli masz na myśli tą tunikę, którą wystawiłam r 40 , to ona nie jest czarna - takie ciemne zdjęcie wyszło- to jest drobny wzór brązowy taka cienka mgiełka , nikt jeszcze nie zamówił
Mamy remont łazienki. Wywalamy zamknietą kabinę prysznicową - uzywaną 6-7 lat (kupiliśmy nową, ale z drugiej ręki, robimy wannę). Fajna była, z różnymi gadżetami(sauna, radio...) i żal mi wyrzucić na smietnik. W sumie po odczyszczeniu byłaby ok, tylko metalowe części (listwa dolna) malowane emalią oblazły od agresywnych środków czyszczących. Czy jest sens oferować? To ustrojstwo duże, nie do wysyłki. Jesteśmy spod Lublina, chcemy oddać za odbiór. Byłby ktoś zainteresowany?
@Olesia te sukienki byly iwonaanna ale jiz nieaktualne- jak dziewczyny cos oddaja to pisza o tym w watku do oddania.
@Monica posalas pierwsza o kurteczke rozowa tutaj- to ja odstepuje bo wlasniebteraz do Kerimy pisalam w tej sprawie-bo to ona oddaje te rzeczy, pisala o tym w watku mam do oddania.
wlasniebiwdze ze jest problem, ze jak ktos wrzuca rzeczy do oddania to noe posze nicka swojego i nie woadomo do logo posac w sprawie rzeczy. moze pisac tego nicka dla ulatwienia?
Melduję, że xrobilam dzis zdjecia. Wyszło 36 par butów. Połowa to trampki, najmniejszy rozmiar 34. Jutro wstawię wszystko i opisze. Przepraszam za zwłokę, alle dopiero sie organizuje po powrocie do pracy.
Komentarz
Jutro wstawię wszystko i opisze.
Przepraszam za zwłokę, alle dopiero sie organizuje po powrocie do pracy.