Żeby nie mnożyć wątków...Proponuję jeden zbiorczy. Czy ktoś może będzie jechał z Warszawy do Chojnic (lub przez Chojnice) w okolicy 28-29 czerwca i dysponuje kawałkiem miejsca dla jednej osoby wraz z bagażem? Wdzięczna będę za info.
@Anulcia, właśnie tak, planujemy odwiedzić dziewczyny na obozie, dostarczyć dużych chłopców na kolonie i zostać tylko z maluchami, chyba, że gdzieś na Mazurach zgubimy maluchy i zawakacjujemy tylko we dwoje, Kajtka Jadwidze, Mikołaja Mamiebabci albo jakos tak! niech żyja wakacje, niech żyje pole las i niebo i słońce...
Może ktoś w sierpniu jedzie z Mazur w stronę Warszawy, a nawet dalej. To jedyny sposób, żebym mogła odwiedzić @Nową. Nie mogę ostatnich pieniędzy wydać na podróże. @Skatarzyna. Wolny mam sierpień. Do końca lipca pracuję. Zmień więc termin wakacji we dwoje #:-S
@mamababcia, nie pisz dwa razy, bo przyjedziemy i w sierpniu, a potem porwiemy Cię do Warszawy, a nawet dalej, dziś @Nowa zapraszała Kajtka! a serio, to niestety dłuzszych ani innych wakacji nie możemy mieć.
sierpniowe przedłuzane weekendy bedę miała mogę komus nalot zrobić albo u siebie ugościć w drodze nad morze ktoś leci przez Torun blisko wylotu na autostrady ode mnie np. na Łódź-Kraków lub Warszawa-Gdańsk itp
Nie wiem czy w temacie wątka, ale Wy wszystko wiecie Szukam samochodu na 6 osób w terminie 21-30 sierpnia do wypożyczenia. Nasz ma już o jedno siedzenie za mało :)Ma ktoś doświadczenia z wypożyczalniami, albo zna kogoś kto wypożycza - Polska południowa
Komentarz
około 11:00 powrót z Pszczółek do Warszawy
to skąd TY origami?
A Ciebie i tak mam plan odwiedzić w drodze do/z Wisełki.
czy ktoś jedzie z południa na północ w piątek lub sobotę 10-11 lipca i ma jedno miejsce w samochodzie wolne?
konkretnie interesuje mnie trasa Kraków - Toruń, lub Zakopane-Toruń
@Skatarzyna-po drodze bedziesz wyrzucac z samochodu swoj inwentarz ?
Może ktoś jedzie w niedzielę z Warszawy do Dobrego Miasta ;-)
@Skatarzyna. Wolny mam sierpień. Do końca lipca pracuję. Zmień więc termin wakacji we dwoje #:-S
a serio, to niestety dłuzszych ani innych wakacji nie możemy mieć.
mogę komus nalot zrobić
albo u siebie ugościć
w drodze nad morze ktoś leci przez Torun
blisko wylotu na autostrady ode mnie
np. na Łódź-Kraków
lub Warszawa-Gdańsk
itp
zapraszam na pogaduchy przy piernikach, Koperniku i na Bulwarze Filadelfijim
https://google.pl/search?q=bulwar+filadelfijski+widok+torunia&rlz=1C1LDJZ_enPL613PL613&espv=2&biw=1280&bih=595&tbm=isch&imgil=G40-ZesCuUx2pM%253A%253B1LBSlM8d6XWhTM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.101wycieczek.pl%25252Fatrakcje%25252Fbulwar_filadelfijski_w_toruniu_2357&source=iu&pf=m&fir=G40-ZesCuUx2pM%253A%252C1LBSlM8d6XWhTM%252C_&usg=__P0XQvWQewMsSARsnx4TV6cYABuo%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCJ3TvJbU3MYCFYe8cgodZnkHBQ&ei=phGmVZ3oD4f5ygPm8p0o#imgrc=zQeFAjEWIPJY4M%3A&usg=__P0XQvWQewMsSARsnx4TV6cYABuo%3D