FM to Federico Mahora group. Taka forma sprzedarzy katalogowej. Znajomy mojego brata jest w tym i sobie chwali. Brat tez próbował ale cos zapał mu opadł. Osobiście mi się nie podoba taka forma pracy , bo to mi się kojarzy trochę z domokrąstwem. Tutaj działa się na zasadzie piramidy . Im więcej osób się wciągnie w sprzedarz produktów tym potem szybciej się awansuje i większe zarobki od sprzedaży. Liderzy sprzedaży otrzymują po mercedesie od włascicieli marki ( firma jest polska i działa już w wielu krajach Europy) ZTCW najpopularniejsze są w sprzedaży środki czystości oraz perfumy (mają też kosmetyki)....Perfumy maja niby z tych samych rozlewni i te same gatunki co światowe marki tylko pod inna nazwą, oczywiście znacznie tańsze. Testowałam parę produktów i były ok.
Znajomy zadowolony, ale on nastawil się typowo na budowę swojej sieci. Chyba 2 lata w tym jest. Co do produktów,ponoć świetny zajzajer do czyszczenia piekarnika mają. Perfumy miałam kilkakrotnie i jak dla mnie jak każde oszczędnosciowe-na początku ok, a po trzech miesiącach zmiana zapachu i mdłości po każdym popryskaniu.
Syn (17 lat) był rok, miał 120 osób pod sobą, teraz poszedł do Lu pre- to samo niemal. Potwierdzam wszystko co wyżej (pranie mózgu, jakość,, zasady, itp) , plus zawalona matma w I liceum( kiedyś te 120 osób trzeba było skaptować) - poprawka za ok tydzień.
Martyna, chyba tak, bo faktycznie w wakacje chodzi i płaci sam ja uważam oczywiście, że za mało się uczy, za mało korków no i nie chce uczyć się ze mną ...
z dwójki z matmy więcej nie będzie... a co do reszty: może i tak... ale jakoś jego pęd do kasy i niezależności kiepsko mi wróży w najbliższym czasie w kwestiach wiary i moralności. Mam nadzieję że ostatecznie skutek będzie taki, że letni nie będzie - ale co wybierze ? w przykładzie i modlitwie nadzieja...
Mój znajomy próbował swoich sił i na próbach skończyło się. Kupił za 160 zł próbnik i miał podbić cały świat..... Kupiłam perfumy FM na allegro na wyprzedaży i tam rabat był naprawdę super bo chyba po 11zł za sztukę. Perfumy fajne ale niezbyt trwałe
Komentarz
Co do produktów,ponoć świetny zajzajer do czyszczenia piekarnika mają. Perfumy miałam kilkakrotnie i jak dla mnie jak każde oszczędnosciowe-na początku ok, a po trzech miesiącach zmiana zapachu i mdłości po każdym popryskaniu.