Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

HULAJNOGA - jaką wybrać?

edytowano października 2014 w Pomagajmy sobie
Jak w tytule. Możecie polecić coś sprawdzonego i solidnego? Dla 9-latka. Żeby dla reszty rodzeństwa wystarczyło? :-)

Komentarz

• W sensie, że nie czteroosobowa, tylko, żeby na dużo lat wystarczyła ;-)
  • Widziałam fajną z pompowanymi kołami, taką solidną, ale widziałam też z kołami kauczukowymi, nawet sporymi, bardzo lekką. Pierwsza - waga ok. 8 kg, druga - trochę ponad 3 kg.

Którą wziąć?

• Właśnie się zastanawiam, czy lepiej byłoby kupić używaną jakiejś dobrej firmy, czy nową gorszej.
  • Kupiliśmy Yedoo, ale jeszcze nie przyszła. Rezenzja będzie zatem później. 
  • Mam na oku tą. Puky, używana.
  • dla  9 latka to chyba nie ma znaczenia czy jest bardzo lekka
    to nie 2latek dla którego każdy kg w noszeniu i jeżdżeniu ma znaczenie

(my mamy puky jesteśmy zadowoleni, ale MiniMicro sąsiadów fajniejsza ;) )
  • My mamy kettlera używanego. Zgadzam się z Małgorzatą: lepsza firmowa używka niż niefirmowa nówka.
    Puky też super, mamy rowerki.
  • Temat na czasie, bo u nas dzieci jeżdżą do szkoły na hulajnodze i muszę moim kupić. Akurat większość dzieci miała takie z małymi kółkami, zresztą jadą cały czas chodnikiem, a pod szkołą mają taki śmieszny "parking na hulajogi" i muszą tam same odstawić, więc jednak ciężar chyba ma znaczenie. Także rozbrajam temat. Mniejsze mieli Puky, ale potem zupełnie przesiedli się na rowery i kolejnego rozmiaru Puky już nie kupiłam. Jutro popatrzę, jakich fim hulajnogi stoją pod szkołą.
  • Kupiłam tą co jest na zdjęciu wyżej. Zobaczymy jak zda egzamin ;-)
  • micro super...roczna tosia tez stawala (na mini)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.