Mężczyźni (w wieku od 33 do 49 lat) są oskarżeni o gwałt, nielegalne posiadanie narkotyków i ciężkie uszkodzenie ciała dokonane z premedytacją. Według prokuratury między 2006 a 2007 rokiem celowo zarazili 14 mężczyzn wirusem HIV. Grozi im za to do 20 lat więzienia. Swoje ofiary poznawali przez Internet. Proponowali im udział w orgiach. Potem ich odurzali za pomocą tzw. pigułki gwałtu i wstrzykiwali własną, zarażoną krew.
[cite] Tomasz:[/cite]No i niech ktos powie, ze orientacja tinkiwinkowa nie jest zboczeniem.
Mówisz, masz:
[cite] Werka:[/cite]Ja powiem, jeśli rzecz dotyczy dorosłych, niezmuszonych do niczego osób.
Są dwa wyznaczniki satanizmu:
- relatywizm poznawczy ("nie ma prawdy" / "ja decyduję co jest prawdą"),
- relatywizm moralny ("nie ma dobra" / "ja decyduję co jest dobrem").
[cite] Rafał:[/cite]a logika gdzie szanowna koleżanko?
Kiedyś jeden myśliciel z tytułem naukowym tak bzdurzył na wykładzie, że w końcu jeden student zwrócił mu uwagę, że to się nie zgadza z rzeczywistością (!) a luzak na to "Tym gorzej dla rzeczywistości!"
Komentarz
Są dwa wyznaczniki satanizmu:
- relatywizm poznawczy ("nie ma prawdy" / "ja decyduję co jest prawdą"),
- relatywizm moralny ("nie ma dobra" / "ja decyduję co jest dobrem").
Kiedyś jeden myśliciel z tytułem naukowym tak bzdurzył na wykładzie, że w końcu jeden student zwrócił mu uwagę, że to się nie zgadza z rzeczywistością (!) a luzak na to "Tym gorzej dla rzeczywistości!"
Dorosły, nie zmuszany, a pieprzy jak potłuczony.