mój mąż często słucha Brauna i ja w związku z tym też co nieco słyszę, filmów kilka oglądałam - dobre, ale mam jakoś mieszane uczucia co do niego jako prezydenta..
a czy on w ogóle zostanie dopuszczony do mediów głównego nurtu na debatę? w Polsacie chyba się pojawił i wedlug Gozdyry to go miało pogrążyć - chodziło chyba o listę do rozstrzelania
Do Polski wraca 28 lutego, po wykładach i spotkaniach z Polonią w Kanadzie i USA. Jeśli o to chodzi (w Polsacie chyba się pojawił i wedlug Gozdyry to go miało pogrążyć ..)
On nie był w studio, z kamerą u niego we Wrocławiu jeśli dobrze pamiętam. Może jakieś stare nagranie. Gozdyra stwierdziła, że nie chciałaby goscić go w studio. Inna sprawa, że facet inteligentny i myślę, że trudno jej by było rozmowę z nim prowadzić;)
To gdzieś opisywała na blogu lub swojej stronie na facebooku??w odpowiedzi na zarzuty Olejnik, ale ja tylko pobieżnie to przeczytałam.
Komentarz
Komitet wyborczy Grzegorza Brauna
ul. Marszałkowska 80
00-517 Warszawa
(ADRES TYLKO DO WYSYŁANIA PODPISÓW)
ale jako kandydat i uczestnik debat bezcenny
w Polsacie chyba się pojawił i wedlug Gozdyry to go miało pogrążyć - chodziło chyba o listę do rozstrzelania
Jeśli o to chodzi (w Polsacie chyba się pojawił i wedlug Gozdyry to go miało pogrążyć ..)
To gdzieś opisywała na blogu lub swojej stronie na facebooku??w odpowiedzi na zarzuty Olejnik, ale ja tylko pobieżnie to przeczytałam.
Najnowszy wywiad z G. Braunem.
http://rajan.salon24.pl/630816,21-milionowa-polonia-stoi-murem-za-grzegorzem-braunem