Dzis, akurat dzis przyszla pani na prezentacje. Tak.namodzila ze wypisalismy wniosek do banku. Przeciez ja teraz glowy nie mam na takie rzeczy, dzieci biegaly krzyczaly maz sie tez zakrecil. Teraz na spokojniej rozwazamy co my zrobilismy. Czytamy fora i wpadamy w poploch. Ma ktos z was cos takiego? Potrzebuje opinii ciut mniej anonimowej.
Dziekuje
Komentarz
Do tego powermeda dostaliśmy też coś takiego jak robocop, który może sam odkurzać ale z tym podobnie , kiedyś używaliśmy teraz prawie wcale; przed włączeniem tego trzeba usunąć wszystkie przeszkody z podłogi bo się robocop zatrzyma i koniec odkurzania:) Ciekawe czy i Wam pani taki gratisek dołączyła.
pozdrawiam
na odkurzaczu się nie znam. Mamy zwykły, ale chyba jednak nie jestem zwolenniczką kredytów, wiec to główny powód, dla którego bym nie wzięła
Kilkakrotnie nieraz cena wyższa ,lepiej w sklepach popatrzeć.
może worków nie trzeba, może można wylać to na podwórko ale to przecież te same śmieci i farfocle, które w zwykłym odkurzaczu wywalasz w papierowym worze. Ja przed tym miałam opory i tak jak pisałam gromadziliśmy to w specjalnej firance i potem do śmieci. Ale dla mnie to wyjątkowo nieporęczne to wylewanie, powermed ciężki i stosunkowo głośny. Choć muszę przyznać efektywnie się tym odkurzało i dywany i tapicerkę.