@Haku A sprawdzaliscie, czy to nocne moczenie nie jest zwiazane z tzw. "niezageszczaniem" moczu nocnego? Najlepiej skonsultowac sie z jakims lekarzem, nefrologiem moze
dzięki za odzew. Zmniejszyliśmy ilość picia w nocy. Mąż mój jest zdania, że on ssać po prostu potrzebuje w nocy i ile mu naleję, tyle wypije. Daje mu butlę, ale w środku jest połowa albo i mniej i jakoś specjalnie nie krzyczy. Zaobserwowaliśmy, że więwcej pije w okresie około infekcyjnym, poza tym gwałtownie urósł, poza tym zęby mu idą, poza tym mało pije w dzień, poza tym ma bunt dwulatka. Czyli wszystko na raz.
Mój też dużo pije, niedługo 24 m-ce. Ten sam problem. Ale jak to jest z tymi podkładami - czy one chłoną czy aby nie jest tak przypadkiem, że zabezpieczją materac kosztem kołdry etc. - bo nie wsiąka w dół tylko zasysa do góry takie przesiusiane? Mojemu picia się nie da ograniczyć...
Ale chyba tak szkoda włączać leczenie jak dziecko przecież dużo pije a nie jest chore. Moja córka miała problemy z moczeniem i dopiero jak nic miało nie pomóc to tabletki. Na szczęście udało się bez. PO pierwsze nie pić na noc. W ciągu dnia pic dużo i regularnie. Wiem łatwo pisać przy takich malcach. Moje maja 20 miesięcy. Piją jeszcze pierś. Na szczęście się nie przesikują. W ciągu dnia dużo piją.
Komentarz
Zaobserwowaliśmy, że więwcej pije w okresie około infekcyjnym, poza tym gwałtownie urósł, poza tym zęby mu idą, poza tym mało pije w dzień, poza tym ma bunt dwulatka.
Czyli wszystko na raz.
Ale jak to jest z tymi podkładami - czy one chłoną czy aby nie jest tak przypadkiem, że zabezpieczją materac kosztem kołdry etc. - bo nie wsiąka w dół tylko zasysa do góry takie przesiusiane?
Mojemu picia się nie da ograniczyć...
Moja córka miała problemy z moczeniem i dopiero jak nic miało nie pomóc to tabletki. Na szczęście udało się bez.
PO pierwsze nie pić na noc. W ciągu dnia pic dużo i regularnie. Wiem łatwo pisać przy takich malcach.
Moje maja 20 miesięcy. Piją jeszcze pierś. Na szczęście się nie przesikują. W ciągu dnia dużo piją.