To kwestionariusz mojej siostry ze wspólnoty, dziewczyna jest na pierwszym roku psychologii i pisze pracę semestralną. Bardzo Was proszę o wypełnienie. Tak z 5-10 minut to zajmuje. Na pierwszej stronie trzeba wpisać nazwisko osoby, która prosi o wypełnienie kwestionariusza. Wpiszcie GRAŻYNA REGIEWICZ
Potrzeba tylko 15 sztuk Dzięki w imieniu Grażyny! :x
Jesteście cudowne! Miałam te same przemyślenia - zmęczona ale szczęśliwa. Ostrzegłam Gaję, że odpowiedzi mogą być dziwne ze względu na przekrój i sytuację rodzinną kwestionariuszek
Lila i Haku napiszcie też i wtedy już wystarczy. Gaja pisze, że jest Wam dozgonnie wdzięczna Jak znam życie, to nie będzie jej ostatnia prośba, biorąc pod uwagę, że jest na pierwszym roku
przeliczyłam i wyszło mi, że jest >15, ale i tak zrobiłam
Najfajniejsze jest ostatnie pytanie: czy Twoje odpowiedzi można wziąć pod uwagę do badania, czy nie chciało Ci się wypełniać ankiety i należy je pominąć
Komentarz
edit: ee, Emilia się wcięła. Znaczy - dwa łany!
Między JESTEM ZMĘCZONA a CZUJĘ SIE ZMĘCZONA widzę przepaść. Pierwsze niemal zawsze, drugie niemal nigdy.
Miałam te same przemyślenia - zmęczona ale szczęśliwa.
Ostrzegłam Gaję, że odpowiedzi mogą być dziwne ze względu na przekrój i sytuację rodzinną kwestionariuszek
Też miałam pokusę, żeby spytać, ale się powstrzymałam...
Najfajniejsze jest ostatnie pytanie: czy Twoje odpowiedzi można wziąć pod uwagę do badania, czy nie chciało Ci się wypełniać ankiety i należy je pominąć
Kingi z resztą też.