Polecam wybrać się do TK Maxx - zawsze z tego sklepu przyniosę jakąś fajną torebkę. Sporo różnych marek do wyboru, w każdym kolorze i przyzwoitych cenach
Może któraś z Was ma do sprzedania dużą torebkę skórzaną? Nie za bardzo mam teraz kasę na nową a chce skórzaną porządną. Poza tym lubię używane skórzane rzeczy.... Ktoś coś? Może ktoś coś na allegro widział?
Polecę ci firmę 123 kolory. Torebki genialne. Taki duże koło 200 zł. Takie mega wielkie że by tam 3 latka można nosić 300. Jak Ci się spodoba dam ci numer do Pani która tam pracuje i baaaasrdzo obniża ceny
Mają firmę w Bydgoszczy. Ja ich spotkałam rzyladkiem na jarmarku i zakochałam się i w torebkach i Pani Weronice. Kupiłam.spbie dwie, jedna duża a druga drugka mniejsza średnia. Że dwie dałam 300 zł. Niestety na stronie nie mają wszystkiego ale można zadzwonić do Pani Weroniki i ona podeślę wszystkie aktualne wzory.
Andora nic nie wygooglałam niestety. Gdzie mogłabym je zobaczyć? A może zadzwonić i zapytać co mają? Chętni e kupię coś polskiego. Nie chcę sieciowej....
Komentarz
ale co to w ogóle są za ceny!!!??
Spójrzcie na allegro, do dziś wittchen ma niezłe przeceny.
Super ma torebki .. chociaz mnie osobiscie trochę na nie nie stac
Nie za bardzo mam teraz kasę na nową a chce skórzaną porządną. Poza tym lubię używane skórzane rzeczy.... Ktoś coś?
Może ktoś coś na allegro widział?