Do kgw nie należę, ale wiem, że dziewczyny realizują projekty unijne, zarabiają na wypożyczaniu naczyń, itp. My mamy założone stowarzyszenie, dłuższe to są opowieści, ale mogę opisać, jeżeli chcesz.
ne wiem.. wiem ze moj tato juz nie robi juz m.in.z tego wzgledu.. i w tym roku slyszal sporo sie na roznych imprezach ludzi wycofalo z loterii... niby tam z urzedu celnego proponowali pomoc w tych papierach ale weez..
Ja bym jeszcze w parafii też dała znać. U mnie (co prawda w mieście) to fajnie też wychodzą festyny takie w których udział bierze parafia. Ogłoszenia za free
Fajną rzecz zrobił nasz Ks dyrektor, Poprosił jednego z nowicjuszy żeby sie przebrał za klowna i poszedł do okolicznych szkół i przedszkoli zaprosić dzieci na festyn. U nas w ta ndz zbieramy na dach dla DPSu
Mam troche maskotek. Używanie ich polegała na rocznym staniu na polce. Teraz od roku w worku. Ale mysz sprawdzić czy wyglądają na nowe. Cos ci wysle pewno ale dopiero jutro poszukam jak Ania pojedzie na wycieczkę do babci
Komentarz
Poprosił jednego z nowicjuszy żeby sie przebrał za klowna i poszedł do okolicznych szkół i przedszkoli zaprosić dzieci na festyn.
U nas w ta ndz zbieramy na dach dla DPSu