"Baby Born Mój Magazyn" to nowy dwumiesięcznik wydawnictwa Media Service Zawada skierowany do dziewczynek w wieku od 2 do 6 lat. Tytuł zadebiutował na rynku wczoraj.
W piśmie znaleźć można rady, jak stać się najlepszymi na świecie mamami dla swoich lal. Pojawiać się w nim będą m.in. opowieści, kolorowanki oraz zagadki z elementami edukacyjnym. Do każdego wydania zostanie dołączony prezent - w pierwszym numerze jest to brokatowy zestaw urody.
"Baby Born Mój Magazyn" liczy 36 stron i kosztuje 5,99 zł. Nakład pisma to 50 tys. egz.
Jesli dziewczynki nauczą się, że dziecko potrzebuje TYYYYYYLE akcesoriów, to nie dziwię się, że później maja tylko jedno, które traktują jak taką zabawkę.
Fajnie jak dziewczynki bawiąc się lalkami uczą się jak być "mamą"....ale dlaczego u licha pozbawiać je wyobraźni....Ja z córciami sama nieźle się bawiłam jak szyłyśmy ubranka dla lalek, kąpałyśmy je w wanience ich młodszego brata...jak uczyły się zawijać w zrobione pieluszki....ale jeśli lalka gada, robi siku na zawołanie i ma taki zestaw akcesoriów....to rzeczywiście prowadzi to do tego co mona pisze....
Poza tym jak ostatnio moja szwagierka urodziła wcześniaczka 1200g, to się przekonałyśmy, że ciuszki i pieluszki dla lalek są droższe niż te w sklepie dla wcześniaków :))) choć przyznam czasem i ładniejsze:-)))))
Dadajmy do tego zestawu jeszcze elektroniczne zwierzątko do opieki i przyrząd co sam rysuje pozbawiając dziecko twórczości własnej i wyhodować sobie można "myślące, wrażliwe i twórcze dziecko" .....dramat:cry:
Komentarz
cennik BABY BORN
Poza tym jak ostatnio moja szwagierka urodziła wcześniaczka 1200g, to się przekonałyśmy, że ciuszki i pieluszki dla lalek są droższe niż te w sklepie dla wcześniaków :))) choć przyznam czasem i ładniejsze:-)))))
Dadajmy do tego zestawu jeszcze elektroniczne zwierzątko do opieki i przyrząd co sam rysuje pozbawiając dziecko twórczości własnej i wyhodować sobie można "myślące, wrażliwe i twórcze dziecko" .....dramat:cry: