Jaka jest różnica pomiędzy wysyłaniem normalnych wiadomości na fb a korzystaniem z Fb Messengera? On, ten messenger chce mieć dostęp do różnych danych- próbowałam instalować ale się wycofałan. Po co ludzie to instalują?
Przede wszystkim jeśli masz fejsa na komórce to jesteś cały czas on line a nie musisz go otwierać. Jak ktoś do Ciebie napisze to Ci od razu wyskakuje jego malutka profilówka - jak ją klikniesz to od razu otworzysz wiadomość. Możesz od razu odpisać. Ma dużo fajnych ukrytych funkcji - np. Zawsze wiesz kto kiedy ostatnio był aktywny, czy Twoja wiadomość została przeczytaną, z jakiego miasta , miejsca napisał Twój rozmówca i dużo innych. W razie pytań pisz Ja mam messendzera juz długo i jestem bardzo zadowolona, śmiało instaluj. Polecam.
Komórkowa aplikacja Facebook jak najbardziej obsługuje bez messendzera ale wtedy i tylko wtedy kiedy jesteś on line na fejsie. Jak się rozłączysz z fejsem to nie zobaczysz jak ktoś Ci wyślę wiadomość. Mając messendzera zobaczysz to od razu.
Nie wiem jaki masz fon u mnie dużo dało własnie wyłączanie odświeżania w tle no ale ja też wylogowuje się z fb za każdym razem jak wychodzę, logowanie to jeden klik, nie wiem czemu tak mam )
no to chyba byłoby to. nie mam samsunga ale moje M&M mają to mogę syna dopytać jutro Jak coś to przypomnij się Joanna po południu, bo z moją sklerozą ....:))
Mam massengera i mam wyłączone opcje lokalizacji. Aplikacja służy mi tylko do wiadomości prywatnych i czasem do videorozmowy. Zaleta: działa niezależnie od Fb wiec jak sobie robie przerwę od Fb to massenger mi działa bez wchodzenia na fb
Komentarz
Jak ktoś do Ciebie napisze to Ci od razu wyskakuje jego malutka profilówka - jak ją klikniesz to od razu otworzysz wiadomość. Możesz od razu odpisać. Ma dużo fajnych ukrytych funkcji - np. Zawsze wiesz kto kiedy ostatnio był aktywny, czy Twoja wiadomość została przeczytaną, z jakiego miasta , miejsca napisał Twój rozmówca i dużo innych. W razie pytań pisz
Ja mam messendzera juz długo i jestem bardzo zadowolona, śmiało instaluj. Polecam.
Jak się rozłączysz z fejsem to nie zobaczysz jak ktoś Ci wyślę wiadomość.
Mając messendzera zobaczysz to od razu.
Facebook?
Nie wiem jaki masz fon
u mnie dużo dało własnie wyłączanie odświeżania w tle
no ale ja też wylogowuje się z fb za każdym razem jak wychodzę, logowanie to jeden klik, nie wiem czemu tak mam )
w sumie to widzę, ze pogoda tylko mi się odświeża w tle
wszystkie te, których nie mam w ciągłym użyciu mam "nieaktywne"
nie mam samsunga
ale moje M&M mają to mogę syna dopytać jutro
Jak coś to przypomnij się Joanna po południu, bo z moją sklerozą ....:))