Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Warszawiacy!!! Stroj na sylwestra dla drobnej kobiety pilnie potrzebny! Ma ktos pozyczyc???

Jak w temacie. Córka idzie na na impreze, gdzie wszyscy sie przebierają. Rzutem na tasme.
Najchetniej jakas postac bajkowa.
Ewentualnie moze wiecie, gdzie mozna takowy tanio nabyc???

Komentarz

• Albo jakies pomysły.
    Kombinuje cos ze skrzydłami anioła.
  • Zr skrzydlami aniola to Victoria Secret >:)
  • Tiaaa...
    Jakieś lumpki z takim asortymentem znacie?
  • @asiao fajny awatarek:)
  • W moim osiedlowym lumpku królują cekiny
  • Myszka mini jest fajna
    biala bluzka, czarne rajstopy, jakas spodnica do której można doczepić groszki np z papieru i uszy z kartonu do tego kokarda i fajny makeup. Bluzka w sumie jakakolwiek moze byc
  • Koło mnie jest wypożyczalnia, ale nie wiem, jakie ma ceny.

Bazar Szembeka, pierwsza brama od Grochowskiej (na Zamienieckiej), prawie dokońca i w lewo.
  • Dzięki Katia.
  • Ona mowi, ze dzis była w trzech wypozyczalniach. Ale stwierdziła, ze drogo (60-80 zł)+ kaucja.
    No wiec kombinuje.

Atsd...drogo.
  • Za biedronke tez łatwo, czerwona sukienka nakleić czarne kropki, na głowę opaska z papieru z czulkami, i skrzydełka z kartonu pomalowane na czarno. Testowany :)
  • Jeszcze z takich bezkosztowych co się da w domu skombinować to można za żonę flinstona wystarcza korale i przescierdlo, i jeszcze mi pocahontas wpadla do głowy.
  • i czerwony kapturek, łatwo na każdy rozmiar, czy dziewczynka, czy panna ;)
  • O widzisz!
    Gdzies mielismy stroj czerwonego kapturka.
    Musze jutro poszukac.
  • @minka dzieki!
    Odezwe sie, jakby co.
    O. jest baaardzo kreatywna.
    Wlasnie kombinuje przed lustrem. I konsultuje z kolezanka przez telefon.
    Da radę!
  • U corki w szkole jedna mama polecala wypozyczalnie CZARODZIEJKA, za 3 doby 30zl sie placi.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.