Nika - ale rozbijamy na 10tkim czyli całość zmawia 20 osób codziennie
Czyli mam swój dziesiatek odmawiać 3 razy?
@Nika76 Nowenna Pompejańska to jest odmówione każdego dnia 20 dziesiątek. Jeślśli to nowenna zbiorowa,jak tutaj,to każda osoba odmawia codziennie jedną,przydzieloną jej dziesiątkę. Odmawiasz raz dziennie tylko jedną,tą przy której jesteś napisana
Nika - ale rozbijamy na 10tkim czyli całość zmawia 20 osób codziennie
Czyli mam swój dziesiatek odmawiać 3 razy?
@Nika76 Nowenna Pompejańska to jest odmówione każdego dnia 20 dziesiątek. Jeślśli to nowenna zbiorowa,jak tutaj,to każda osoba odmawia codziennie jedną,przydzieloną jej dziesiątkę. Odmawiasz raz dziennie tylko jedną,tą przy której jesteś napisana
No to mi się nieźle pókickało. .... a ja myślałam że to trzy Rozance codziennie... I tak chyba odmawiałam. ...
Dokładnie jak piszesz - środkowi dziesiątkę różańca, a skrajni z dodatkowymi modlitwami:
tutorial dla niezorientowanych - http://pompejanska.rosemaria.pl/jak-odmawiac-nowenne-pompejanska/ Całą NP odmawia u nas 20 osób. Przez 54 kolejne dni będziemy odmawiać dziesiątkę dziennie (a skrajni z modlitwami) 27 dni cześci błagalnej 27 części dziękczynnej
Kto obliczy kiedy Nowenna się kończyzakładając, że zaczynamy dziś?
Komentarz
Jeślśli to nowenna zbiorowa,jak tutaj,to każda osoba odmawia codziennie jedną,przydzieloną jej dziesiątkę.
Odmawiasz raz dziennie tylko jedną,tą przy której jesteś napisana
Radosne:
I. @Hania
II. @lidia2
III. @Skatarzyna
IV. @kiwi
V. @Hope
Bolesne:
I. @AleksandraB
II. @MartynaN ;;
III. @kowalka ;;
IV. @ewap ;;
V. @efka ;;
Chwalebne:
I. @wielorybek
II. @mamuma
III. @nowa
IV. @Elżunia
V. @ProMama
Światła:
I. @Anna78
II. @Milagro
III. @Alina_3
IV. @mama83
V. @madzikg
Ruszają zgłoszenia:
Radosne:
I. @Ona64
II. @Bridget
III. @celinka
IV.@Janusz (celinki mąż)
Ruszają zgłoszenia:
Radosne:
I. @Ona64
II. @Bridget
III. @celinka
IV.@Janusz (celinki mąż)
V. @maggie27
Bolesne:
I. @balbi
II. Alice (córka @Ona64 )
III. @mamlu
IV. @monika5
V. @windaDoNieba
Chwalebne:
I. @Laf2011
II. @kuria domowa
III. @palusia
IV. @gabriela
Potrzebne jeszcze 2 osoby do części chwalebnej.
Jeżeli liczyć ze światłato jeszcze + 5 (czyli łącznie 7 miejsc)
Dokładnie jak piszesz - środkowi dziesiątkę różańca, a skrajni z dodatkowymi modlitwami:
tutorial dla niezorientowanych - http://pompejanska.rosemaria.pl/jak-odmawiac-nowenne-pompejanska/
Całą NP odmawia u nas 20 osób. Przez 54 kolejne dni będziemy odmawiać dziesiątkę dziennie (a skrajni z modlitwami)
27 dni cześci błagalnej
27 części dziękczynnej
Kto obliczy kiedy Nowenna się kończyzakładając, że zaczynamy dziś?