niestety mieszkam w bloku na wlasnacdzialanosc się nie porwe bo absolutnie się do tego nie nadaje, umiejętności czy talentów które mogłyby sie sprzedać też nie mam. Generalnie szukam w obszarze księgowości, ale też w ograniczonym zakresie bo mam za małe w tym kierunku wyksztalcenie i doświadczenie. Nie odrzucam ogolnie pracy w sklepie (akurat szukają do zoologicznego, czyli po mojej linii), magazynie czy jakiejś produkcji ale jestem dwa tygodnie po operacji i jeszcze przez jakiś czas nie mogę dźwigać.
niestety mieszkam w bloku na wlasnacdzialanosc się nie porwe bo absolutnie się do tego nie nadaje, umiejętności czy talentów które mogłyby sie sprzedać też nie mam. Generalnie szukam w obszarze księgowości, ale też w ograniczonym zakresie bo mam za małe w tym kierunku wyksztalcenie i doświadczenie. Nie odrzucam ogolnie pracy w sklepie (akurat szukają do zoologicznego, czyli po mojej linii), magazynie czy jakiejś produkcji ale jestem dwa tygodnie po operacji i jeszcze przez jakiś czas nie mogę dźwigać.
Magazyn nie ciezary @kitek .obsluga infolini.sklep internetowy.reklamacje itp
@tryk javwysylam CV w rozamaite miejsca, te o których piszesz też ( tym bardziej ze mam tubpew:)ne doświadczenie ) - tylko żeby kros zechciał mnie zatrudnić ofert jest sporo tylko potrzebuje szansy
proszę o pilne westchnięcie - zaraz będę dzwonić do potencjalnego pracodawcy. Rozmowa wstępna poszła mi bardzo dobrze, dzwoniłam po kilku dniach i powiedział mi ze jest bardzo zainteresowany współpracą ze mną ale nawarstwiło mu się mnóstwo spraw i nikt nie ma teraz czasy wprowadzać nowego pracownika. Umówiliśmy sie na dziś/jutro na ostateczną odpowiedź. Bardzo mi zależy na tej pracy, bo fajna, na miejscu i rozwojowa.
Nie oddzwonil, sama znów zadzwoniłam. Mam przyjść w poniedziałek na dzień próbny, ale mam odczucie ze to tak na odczepnego dla wydzwananiajacego natręta
Nie wiem. Troche pomyslow jest i cos tam robie. Pewnie tez musze sobie poradzic z "zaloba", bo wiosna mialem kilka dobrych propozycji i wybralem taka, ktora uznalem za wazna nie tylko dla mnie, ale w szerszym wymiarze i zostalem niefajnie potraktowany. Jestem wzglednie spokojny, ze bedzie dobrze, ale modlitwa na pewno sie przyda.
Komentarz
wiele razy doświadczyliśmy wstawiennictwa tego ŚWIĘTEGO.
+
+
Kto może - niech modlitwą z obrazka się pomodli.
k.
Byłaś?
Co z praca?
+++ w tej intencji
Troche pomyslow jest i cos tam robie.
Pewnie tez musze sobie poradzic z "zaloba", bo wiosna mialem kilka dobrych propozycji i wybralem taka, ktora uznalem za wazna nie tylko dla mnie, ale w szerszym wymiarze i zostalem niefajnie potraktowany.
Jestem wzglednie spokojny, ze bedzie dobrze, ale modlitwa na pewno sie przyda.